DOLAR 32,5996
EURO 34,8349
ALTIN 2492,173
BIST 9502,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victoria’s Secret’ın yeni mağzası Emaar Square Mall’da ışıldıyor

    Victoria’s Secret’ın yeni mağzası Emaar Square Mall’da ışıldıyor
    23.10.2017
    A+
    A-

     

    Victoria’s Secret’ın efsanevi iç çamaşırları, ev ve spor giyim ürünleri, ikonik ödüllü kokuları, vücut bakım ürünleri, aksesuarları ve PINK markası Anadolu Yakası’nın en yeni alışveriş destinasyonunu renklendirmeye hazırlanıyor. 21 Ekim Cumartesi günü açılarak Emaar Square Mall’da yerini alacak Victoria’s Secret mağazası, alışveriş severlerin yeni adresi olmak için gün sayıyor.

    ÜRÜN YELPAZESİ

    Anadolu Yakası’nın en yeni alışveriş destinasyonu Emaar Square Mall’da 6. Victoria’s Secret büyük metrekare mağazası Sexy Illusions, Body By Victoria, Dream Angels gibi benzersiz koleksiyonların yanı sıra PINK markasının koleksiyonlarını ve ikonik güzellik ürünlerini de sunuyor. Markanın, Bombshell, Tease, Scandalous gibi iknonik ve ödüllü kokuların yer aldığı parfümlerle birlikte, özel formüllü vücut bakım ve güzellik ürünleri, şık detaylarıyla dikkat çeken aksesuarlar ve zengin bir külot koleksiyonu yer alıyor.

    MAĞAZA TASARIMI

    Victoria’s Secret’ın bu en yeni mağazası, 1000 m²’ye yayılan göz alıcı ve sofistike yeni tasarımıyla ön plana çıkıyor. Etkileyici pembe – siyah bir cepheden giriş yapılan mağaza, AVM’de L2 katında konumlanıyor ve geniş ürün çeşitliliğiyle misafirlerine tam bir Victoria’s Secret tecrübesi yaşatıyor. Her sene en merakla beklenen moda şovu olan Victoria’s Secret Fashion Show’u deneyimlenebileceği ekranlar enerjiyi yükseltirken meleklerin siyah-beyaz fotoğraflarının sergilendiği galeri, gizemli bir etki yaratıyor. Yepyeni bir tasarımla dizayn edilen mağaza sürprizler için ziyaretçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.