DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox ile mutfağınızın şefi siz olun

    Victorinox ile mutfağınızın şefi siz olun
    10.04.2018
    A+
    A-

    Ramazan’ın yaklaştığı bugünlerde sofralar ayrı bir şenlik kazanıyor. Lezzetli yemekler hazırlarken ise Victorinox’un şef bıçakları en büyük yardımcınız oluyor. İsviçre kalitesiyle üretilen Victorinox şef bıçakları, kolay kullanımı, dikkat çeken keskinliği ve ergonomik tasarımıyla mutfağınızın başköşesinde yerini alacak.

    İsviçre’nin ünlü bıçak ve çakı markası Victorinox, bu Ramazan’da mutfaklarda harikalar yaratmaya davet ediyor. Victorinox’un tasarladığı şef bıçakları yemekleri daha hızlı yapmanızı sağlıyor. Fibrox sapı ile eli yormayan bir kullanım sunan Victorinox şef bıçakları salatalarınızı veya yiyeceklerinizi daha az enerji harcayarak hazırlamanızı sağlıyor.

    Victorinox’un fabrikalarında özel ısı işlem tekniklerinden geçirilen bıçaklar, birinci sınıf paslanmaz çelikten üretiliyor. Victorinox’a özel kesim kalitesindeki mükemmelliğiyle kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlayan bıçakların, ömür boyu paslanmaz çelik garantisi de kullanıcılarına sağladığı ayrıcalıklardan biri.

    Mutfakta işinizi kolaylaştırmak ve kendi mutfağınızın şefi olmak istiyorsanız Victorinox’un şef bıçaklarıyla tanışmanızın tam zamanı!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.