DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox Swiss Army ile stillerde askeri şıklık

    Victorinox Swiss Army ile stillerde askeri şıklık
    22.03.2018
    A+
    A-

    Dünya saat endüstrisinin sınırlarını zorlayan Victorinox Swiss Army, I.N.O.X. koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Çelikten yüzde 50 daha hafif ve 5 kat daha dayanıklı yeni I.N.O.X. Carbon Limited Edition, dikkat çekici yapısı, dinamik rengi, yüksek kalitede maskülen tasarımıyla stilleri tamamlıyor.

    Victorinox Swiss Army mühendislerinin en son çalışması olan I.N.O.X. Carbon Limited Edition, mat kasası, kamuflajdan esinlenilmiş hâkî kadranı ve safir kristalinden camının altındaki kırmızı göstergeleriyle en özel seri arasında yerini aldı. Çelikten yüzde 50 daha hafif, 5 kat daha dayanıklı yapısıyla yeni I.N.O.X. Carbon Limited Edition, başarı ve kararlılığın evrensel rengi turuncu kordonuyla güçlü stilleri dinamizmle harmanlıyor.

    NASA tarafından uzay giysilerinde kullanılan, Golden Gate Köprüsü’nün kendine has turuncu rengi ile gövdesini kaplayan mühendislik harikası I.N.O.X. Carbon Limited Edition, paracord kordonuyla hayal edebileceğinizden çok daha fazlasını sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.