DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox’un kamuflaj desenli çakısıyla stilinizde fark yaratın

    Victorinox’un kamuflaj desenli çakısıyla stilinizde fark yaratın
    11.12.2018
    A+
    A-

    Kullanılan aksesuarlar arasında yerini sağlamlaştıran çakılar farklı tasarım ve modelleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Klasikleşen renklerin yerine kamuflaj deseni kullanan Victorinox, stilinizde fark yaratıyor.

    Dünyanın ilk fonksiyonel çakısını üreterek en çok bilinenler arasında yer alan Victorinox, hayatı kolaylaştırmaya yönelik yaşam aksesuarları üretmeye devam ediyor. Fonksiyonel yapısı, dayanıklılığı ve farklı tarzdaki ürünleri ile kullananların vazgeçemediği Victorinox çakılar, erkeklerin yanlarından ayırmadığı aksesuar olarak da hayatımızda yer alıyor.

    Victorinox, tasarımlarında yüzlerce farklı desen ve renk kullanarak çakılara farklı bir boyut kazandırıyor. Kamuflaj desenli çakının büyük ve küçük bıçak, çok amaçlı kanca, makas, şişe açacağı, tel kıvırıcı özellikleri bulunuyor. Çakı üzerindeki konserve açacağı, cımbız, kürdan, delik açıcı gibi farklı fonksiyonlarda her ortamda yardımcı oluyor.

    Mall of İstanbul AVM, Maltepe Piazza AVM ve Bursa Korupark AVM’de mağazaları bulunan Hobix mağazalarında ve hobix. com. tr internet adreslerinden kolaylıkla sahip olacağınız Victorinox kamuflajlı çakı fiyatı 289,90 TL’dir. Victorinox kamuflajlı çakıya ayrıca, seçkin av malzemeleri satan mağazalardan, hepsiburada. com’dan ve belirli kamp malzemeleri satan mağazalardan da sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.