DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox’un Night Vision modeli ışık saçıyor

    Victorinox’un Night Vision modeli ışık saçıyor
    19.01.2018
    A+
    A-

    Victorinox Swiss Army kaliteli saat anlayışıyla erkeklerin dikkatini çekiyor. Victorinox Swiss Army tarafından tasarlanıp geliştirilen Night Vision modeli, şık tasarımının yanı sıra karanlık ortamlarda rahat görüş olanağı sunan üzerindeki LED feneri sayesinde S.O.S çağrısı dahi gönderebiliyor. Sıra dışı kadran ışıklandırması ve LED feneri sayesinde karanlık ortamlarda rahat görüş olanağı sunan Night Vision saatler, şık kadranı, özel kayış tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle Victorinox Swiss Army koleksiyonunda ışıklandırma özellikleriyle öne çıkıyor.

    Tarzını ve yaşam biçimini yansıtan en önemli aksesuar olan saatler bir erkeğin olmazsa olmazı. Saatin anavatanı İsviçre’den dünyaya yayılan Victorinox Swiss Army, erkeklerin şık duruşuna hitap eden Night Vision modeliyle zamanı aydınlatmaya geliyor.

    Çelik, deri ve kauçuk kayış seçenekleri bulunan Night Vision koleksiyonunda, yeşil, siyah, kahverengi gibi renklere ek olarak kırmızı ve mavi gibi renkler de yer alıyor. Çelik kasa içinde Quartz makine ve 72 ay pil ömrüne sahip olan Night Vision saatler, yansıma yapmayan safir kristal camıyla da net bir görüş sağlıyor. Tarih, pil gücü tükenme uyarısı gibi özelliklerinin yanı sıra LED fener ve kadran ışığı bulunan Night Vision saatleri ile karanlık ortamlarda da zamanı aydınlatın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.