DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Viking Premium Banyo Sprey ile banyolarda hijyen reformu!

    Viking Premium Banyo Sprey ile  banyolarda hijyen reformu!
    17.05.2018
    A+
    A-

    Banyolar, temizliğin son ve en önemli durağıdır. En sık kullanılan ortak alanların başında gelmesinin yanı sıra nem oranının yüksek olması hem bakteri üremesine hem de kirlerin kolayca yerleşmesine neden olur. Kadınların banyo temizliğinde standartlarından ödün vermemesi ve en iyisini istemesi bu yüzdendir…

    Doğa ve çevre dostu teknolojileri ile etkin hijyen sağlayan Viking, temizlik kurallarını sil baştan tanımlıyor. Gücünü bitkilerden alan yepyeni bir seriye imza atan Viking Temizlik, Premium Banyo Sprey ile minimum zamanda maksimum sonuç veriyor.

    İnatçı kirlere ve kirece, kesin çözüm!

    İçeriğinde kullanılan güçlendirilmiş bitkisel hammaddeler sayesinde tüm kirleri ve kireci zahmetsizce yok eden Viking Premium Banyo Sprey, arkasında hiçbir tortu ve iz bırakmaz. Hızlı ve kesin çözüm sunan Banyo Sprey, Plant Power Technology ile anında harekete geçer ve kireç, sabun artıklarını ve pası saniyeler içinde söker atar. Hem kokusuyla hem de temizlikteki gücüyle fark yaratan Viking Premium Banyo Sprey;  toksik kimyasal içermeyen üstün formülüyle fayans, seramik, cam yüzey ve armatür dahil tüm alanlarda maksimum hijyen sağlar.

    Büyüleyici bir koku, uzun süreli etki…

    Viking Premium Banyo Sprey ile dağ nanesinin ferahlatıcı kokusu, yüksek temizlik performansıyla buluşuyor. Doğanın en özel armağanlarından oluşan Banyo Sprey, nanenin tazeleyici ve canlandırıcı kokusuyla bu ürün grubunda yakalanması zor doğal ve zararsız bir atmosfer sunuyor.

    Doğal ve vegan bileşenler Premium serisinde!

    Hammadde dahil tüm aşamaları ekolojik dengeyi bozmamak ve korumak üzerine kurulu olan Viking Premium Banyo Sprey, bünyesinde hayvansal kaynaklı hiçbir maddeye de yer vermiyor. Ürün içerisinde yer alan hiçbir madde üretimi sırasında hayvanlar üzerinde test edilmediği için, Avrupa Vejetaryenler Birliği (EVU) tarafından geliştirilmiş global lisanslı tek sembol olan V-Label logosunu alarak doğa dostu ilkeyle hareket ediyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra geri dönüştürülebilir ambalajları ve % 80 doğada çözülebilir içeriğiyle doğaya ve geleceğe sahip çıkıyor.

    Viking Temizlik, ürün etiketlerini konuşturuyor

    Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Viking Temizlik, Premium Serisi’nde görme engelli bireylerin temizlik süreçlerinde yaşadığı problemleri en aza indirmek için geliştirdiği aplikasyonla olası riskleri minimize ediyor. Viking ürünlerinin etiketlerine yerleştirilen QR kodlar, dijital bir asistan görevi üstlenerek önemli bir kolaylık sağlıyor. iOS ve Android uyumlu olarak geliştirilen aplikasyon yoluyla okunan kodlar, görme engelli bireylerin ürün içeriklerine ve yönlendirme mesajlarına ulaşmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.