DOLAR 32,5548
EURO 34,8945
ALTIN 2434,641
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Viking Premium Çok Amaçlı Temizleyici ile temizlikte doğanın egemenliği başlıyor!

    Viking Premium Çok Amaçlı Temizleyici ile  temizlikte doğanın egemenliği başlıyor!
    21.03.2018
    A+
    A-

    Sahip olduğumuz en değerli hazinedir sağlık… Sağlığımızı sürdürmemizi sağlayansa yaşamın yegane kaynağı doğadır… İşte bu nedenle en çok sahip çıkmamız gereken de bu iki değerdir.

    Bu bakış açısıyla Viking, doğa ve çevre dostu teknolojileri temizlikle buluşturuyor. Özellikleri ve adını yazdırdığı ilklerle temizlikte yepyeni bir dönemin kapılarını aralayan Viking, Premium ailesiyle şaşırtıcı bir deneyim sunuyor.

    Tek ürün ile her yerde mükemmel temizlik…

    Kirlere karşı güçlü bir koruma kalkanı oluşturan Viking Premium Çok Amaçlı Temizleyici, gücünü tamamen doğanın armağanı bitkilerden alıyor. Viking’in kendi bünyesinde geliştirilen ve bitkisel hammaddelerin güçlendirilmesini temel alan Plant Power Technology sayesinde %100 temizlik performansı gösteriyor. Üstelik ekstra etkili formülasyonu ile banyo, mutfak, fayans, seramik, PVC, parkeler, dolaplar, pervazlar dahil olmak üzere her yüzeyde mükemmel temizlik sağlıyor. Bunun yanı sıra halı, koltuk, kumaş ve tekstillerde kullanıma uygun ürün kir ve lekelere karşı güçlü etkisi ile evinizdeki en büyük yardımcınız oluyor.

    Fosfat, paraben ,klor, amonyak, formaldehit gibi kimyasallar ile hayvansal kaynaklı hiçbir hammaddenin bulunmadığı içeriğiyle doğaya ve geleceğe sahip çıkıyor. Hayvansal bileşen içermediği gibi hayvanlar üzerinde test edilmemesi sebebiyle Vegan sertifikasına sahip Premium Çok Amaçlı Temizleyici, gönül rahatlıyla temizlik yapılmasına olanak sağlıyor.

    Çiçeklerin dünyasından büyülü bir koku…

    Yasemin çiçeğinin büyüleyici notalarına karışan tatlı vanilya kokusuyla çarpıcı bir armoni yaratan Viking Premium Çok Amaçlı Temizleyici, parfüm etkisiyle evinizin her noktasına eşsiz bir imza bırakıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.