DOLAR 32,56
EURO 34,8876
ALTIN 2430,936
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vilebrequin Babalar Günü’ne özel tasarımlarını beğeniye sundu

    Vilebrequin Babalar Günü’ne özel tasarımlarını beğeniye sundu
    05.06.2018
    A+
    A-

    St. Tropez’nin sıcak renklerinden ilhamla doğan ünlü Fransız markası Vilebrequin, Babalar Günü’ne özel baba-oğul ve baba-kız eşleştirmelerini yapabileceğiniz ikonik mayolar tasarladı. Babalar Günü’ne özel hazırlanan koleksiyonda, üzerinde güneş gözlüklü neşeli köpek yavrusu ilüstrasyonu bulunan eğlenceli mayolar, baba ve oğulları için sahil kenarında neşeli anlar yaratıyor.

    Vilebrequin’in “Glow in the Dark” koleksiyonu’ndaki özel kumaş teknolojisi ile karanlıkta parlayan desenlere sahip mayoları, sadece gündüz değil gece de babaların dikkat çekici stilinin iddiasını devam ettiriyor.

    Babasını Vilbrequin’in sihirli dokunuşlarıyla şaşırtmak isteyenler için ise gizli baskıların sadece suyun içinde ortaya çıktığı mayolardan oluşan ‘Aqua- Magic’ Koleksiyonu’, yılın suya ilk dalışını sürprizli bir hale getiriyor.

    Erkek koleksiyonunda mayo, havlu, plaj kıyafetleri ile zengin alternatifler sunan Vilebrequin, babasına St. Tropez’nin güneşiyle ısınmış sıcacık hediyeler vermek isteyenleri mağazalarına bekliyor. 70’li yıllardan bu yana erkek mayo modellerinde sihirli bir dokunuşla özgün lüksü sunan Fransız marka,stil sahibi babaların favorisi olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.