DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vilebrequin Dünya Kupası heyecanını özel tasarım ile kutluyor

    Vilebrequin Dünya Kupası heyecanını özel tasarım ile kutluyor
    18.05.2018
    A+
    A-

    Vilebrequin, 14 Haziran’da Rusya’da başlayacak FIFA Dünya Kupası 2018 heyecanını yaşayacak futbolseverler için özel tasarım erkek mayosunu beğeniye sunuyor.

    Vilebrequin’in sembolü ikonik kaplumbağa deseni, bu kez ahtopot figürüyle birlikte sahneyi paylaşıyor. Dünyaca ünlenen Ahtapot Paul, bir dönem kalabalıkları tahminleriyle etkileyerek övgü toplamıştı. Hepimizin aklında ise aynı soru: “Yeni şampiyon kim olacak?” Vilebrequin’in bazı tahminleri var.

    Rahat kesimiyle şıklığı buluşturan Vilebrequin mayonun tasarımında mavi tonları ve kırmızı dokunuşlar hakim. Yaz boyunca futbol heyecanını birlikte yaşayacak ve kumsalda kendi maçlarını yapacak baba ve oğullara mükemmel uyumu vaad ediyor. Mayıs ayından itibaren mağazalarda bulabileceğiniz özel tasarım mayo, futbol severler için en güzel tatil kıyafeti olacak. 1971’den bu yana eşsiz bir yaşam tarzı ve felsefesi sunan Vilebrequin’i keşfetmek için Vilebrequin.com’u ziyaret edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.