DOLAR 32,5581
EURO 34,8385
ALTIN 2430,272
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vivense’nin fark yaratan hizmetleriyle evinizi baştan yaratın

    Vivense’nin fark yaratan hizmetleriyle evinizi baştan yaratın
    04.03.2020
    A+
    A-

    İlham veren tasarımlarıyla stili ve konforu buluşturan Vivense, hayalinizdeki evi tasarlarken fark yaratan hizmetleriyle eşsiz bir deneyim sunuyor.

    Özgün mobilya ve dekoratif ürünleriyle evleri keyifli ve konforlu yaşam alanlarına dönüştüren Vivense, dekorasyonunu yenilemek ya da yeni bir yaşam alanı tasarlamak isteyenleri her yönüyle heyecanlı ve ilham verici bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

    Hayalini kurduğunuz ev için uzman desteği

    Vivense Touch İç Mimarlık Hizmeti, ihtiyaca göre sunduğu iç mimarlık paketleriyle evini baştan yaratmak isteyenler ekonomik çözümler sunuyor.

    Vivense’nin uzman iç mimar ekibi eşliğinde dekorasyon trendlerini keşfettiğiniz bir yolculuğa çıkartan Vivense Touch; ilham panoları, kumaş seçimleri, oda planları ve üç boyutlu görselleştirmeler ile sizleri hayalinizdeki eve bir adım daha yaklaştırıyor.

    Vivense. com üzerinden paketinizi seçerek randevu alabileceğiniz Vivense Touch İç Mimarlık Hizmeti ile size en yakın showroomda Vivense iç mimarlarıyla buluşabilir, koleksiyon ve kumaşları yakından inceleyebilir, ihtiyacınıza ve hayallerinize en uygun yeni yaşam alanını Vivense ile tasarlayabilirsiniz.

    Vivense Exclusive Kumaş Koleksiyonu ile tasarımcı sizsiniz!

    Farklı doku, renk ve desenlerden oluşan Vivense Exclusive Kumaş Koleksiyonu, seçtiğiniz mobilyayı stilinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde baştan yaratmanızı sağlıyor. Doğal elyaftan kadifeye hem dokusal hem de görsel zengin bir içerik sunan kumaş koleksiyonları hava alma, silinebilme ve anti-alerjik özellikleriyle de öne çıkıyor.

    Vivense, seçenekler arasından en doğru kumaşı birebir deneyimleyebilmeniz için sipariş ettiğiniz 6 adet kumaş örneğini adresinize ücretsiz olarak gönderiyor.

    Vivense Kurulum Hizmeti

    Vivense, sehpadan genç odasına, komodinden gardıroba kurulum gerektiren tüm ürünlerde Kurulum Hizmeti ile yanınızda olmaya devam ediyor. Ürünlerin teslimatından sonra 3 gün içerisinde ürün kurulumları tamamlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.