DOLAR 32,4587
EURO 34,7609
ALTIN 2478,443
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vizyon Turizm’in Hacıları yurda döndü

    Vizyon Turizm’in Hacıları yurda döndü
    12.09.2018
    A+
    A-

    15 yıldır lüks ve delüks hac turları düzenleyen Vizyon Turizm ile 15 Ağustos Çarşamba günü kutsal topraklara yolculuğa çıkan 165 kişilik hacı kafilesi yurda döndü. Hac ibadetini yerine getirip ülkesine dönen hacılar ailelerine ve sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

    15 Ağustos’ta Cidde’ye doğru yola çıkan 165 kişilik Hac kafilesi, hac programında yer alan otellerin birinde konaklayarak hac görevini yerine getirdi. İslam aleminin bu önemli ibadetini özenle gerçekleştirebilmeleri için öncesinde ve hac sırasında hacıların tüm süreçlerini üstlenen Vizyon Turizm, 13 gün boyunca profesyonel ekibi ve uzman doktoruyla kafileye eşlik etti.

    Bu yıl 165 kişiyi hacca götürdüklerini ifade eden Vizyon Turizm’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci: “15 yıldır hac ve umre turu düzenliyor, hacı adaylarımızın konforunu her zaman en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl ülkemizden 80 bin vatandaşımız kutsal topraklara hacı olmaya gitti. Hacı adaylarımızın yüzde 40’ı ise özel şirketler ile hac görevlerini yerine getirdi. Bizi tercih eden hacı adaylarımıza daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en güvenilir ve en kaliteli hizmeti verdik. Onlar da hiçbir sorun yaşamadan hac farizalarını yerine getirdiler. Yıllardır kazandığımız tecrübemizi profesyonel olarak uyguluyor, hizmet kalitemizi her geçen yıl daha da ileriye taşıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.