DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vodafone Park’ta ilk kez bir çocuk gol anonsu yaptı

    Vodafone Park’ta ilk kez bir çocuk gol anonsu yaptı
    23.04.2018
    A+
    A-
    Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş JK – Evkur Yeni Malatyaspor maçında bir ilk yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak, Türkiye’de ilk defa bir çocuk bir futbol maçında gol anonsu yaptı. Vodafone KaraKartal Hareketi üyesi 10 yaşındaki Elif Naz Porikli, başarılı anonsuyla taraftardan büyük alkış aldı.
    22 Nisan 2018 – Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal Hareketi ile Beşiktaşlı abonelerine parayla satın alınamayacak çok özel faydalar sunmaya devam ediyor.
    Vodafone KaraKartal, bu kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir sürpriz hazırladı. Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında 22 Nisan’da Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş JK – Evkur Yeni Malatyaspor maçında Türkiye’de ilk defa bir çocuk gol anonsu yaptı.
    Sosyal medya üzerinden gönderilen videolar arasından seçilen Vodafone KaraKartal Hareketi üyesi 10 yaşındaki Elif Naz Porikli, takımının gol anonsunu yaparak bir ilke imza attı. Elif Naz’ın başarılı anonsu, taraftardan büyük alkış aldı.
    Hem takım hem taraftar kazanıyor
    Vodafone KaraKartal Hareketi kapsamında Vodafone’un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş JK taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek 5 ve 9 TL’lik destek paketleri ile takımlarına destek olabiliyor. Bu paketler sayesinde aylık 1 ve 2 GB’lık sosyal medya internet paketlerine sahip olan taraftarlar ayrıca, Beşiktaş JK’nın kazandığı her maç için sosyal medyada geçerli Galibiyet Primi, takımla birlikte deplasmana seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ve kamp ziyareti, indirimli müze turu, imzalı forma, Kartal Yuvası indirimi, çocuğunu seremoniye çıkarma hakkı, Ayın Sürprizi gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor.
    Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal Hareketi’ne katılmak için “BJK5” ve “BJK9” yazarak 1903’e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne başvurması gerekiyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.