DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vodafone Türkiye’nin YazarkasaPOS’ta tercihi Ingenico oldu

    Vodafone Türkiye’nin YazarkasaPOS’ta tercihi Ingenico oldu
    22.11.2018
    A+
    A-

    Uçtan uca ödeme konusunda dünya ve Türkiye’nin lideri Ingenico’nun YazarkasaPOS cihazları, Vodafone Türkiye’nin tercihi oldu. Ingenico YazarkasaPOS’lar için geliştirilen özel Vodafone satış uygulaması ile Vodafone mağazaları, Ingenico YazarkasaPOS’lar üzerinden özel paket satışları, TL yükleme ve fatura ödeme gibi birçok satış işlemini tek cihaz üzerinden gerçekleştirebilecek.

    Vodafone Türkiye ile olan işbirliğinin Ingenico Grubu için son derece kıymetli olduğunu vurgulayan Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal: “Uçtan uca ödeme konusunda dünya lideri bir şirket olarak, Vodafone Türkiye ile iş ortaklığı yapmak bizim için son derece önemli. Sahada 150.000 mükellefimize, 215.000 cihaz ile aktif hizmet veriyoruz. Bu tecrübeyi Vodafone mağazalarına taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Diğer tüm iş ortaklarımızda olduğu gibi Vodafone Türkiye için de özel olarak geliştirdiğimiz uygulamalarımızla daha yüksek katma değer sağlamayı hedefliyoruz. İşbirliğimizin verimli bir şekilde uzun yıllar devam etmesini diliyorum.”dedi.

    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise şöyle konuştu: “Vodafone Türkiye olarak, en iyi müşteri deneyimini sunma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşteri deneyimine daha fazla odaklanmayı, pazar dinamiklerine daha hızlı yanıt vermeyi ve dijital teknolojilerden en iyi şekilde faydalanmayı gerektiren yeni dijital dönemle birlikte mağaza kanalımızda da yenilikçi uygulamalara imza atıyoruz. Ingenico ile yaptığımız işbirliği sayesinde, Vodafone mağazaları iş akışlarını hızlandırarak müşterilerimize en iyi deneyimi sunma imkânı bulacak.”

    YazarkasaPOS’larının donanım zenginliği ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan Ingenico, işbirliği kapsamında Vodafone Türkiye mağazalarına özel olarak geliştirilen uygulama ile geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Vodafone Türkiye mağazaları artık Ingenico mobil ve masaüstü cihazları ile nakit ve kartlı TL yükleme, paket satışı, fatura ödeme ve daha birçok işlemi yapabilecek. YazarkasaPOS’larında teknolojik pratikliğe ve uygulama zenginliğine önem veren Ingenico, Vodafone mağazalarına özel geliştirmiş olduğu uygulama sayesinde mağazaların hem seyyar hem de masaüstü Ingenico YazarkasaPOS’ları sadece KDV fişi için değil, katma değerli servis satışları için de kullanabilmesine olanak tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.