DOLAR 32,5185
EURO 34,8022
ALTIN 2421,397
BIST 9679,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vücut hareketlerine anında uyum sağlayan yatak; Yataş Visco Ultimate Support

    Vücut hareketlerine anında uyum sağlayan yatak; Yataş Visco Ultimate Support
    07.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş’ın Pure Touch Serisindeki Visco Ultimate Support yatağı, Yataş’a özel açık hücreli, yüksek yoğunluklu visco elastik hafızalı sünger katmanına sahip. Visco Ultimate Support yatak, VZS™ teknolojisi ile basıncı mükemmel şekilde dağıtırken, Fast Recovery™ Teknolojisi ile vücut hareketlerine anında tepki veriyor ve yüksek konfor sunuyor.

    Yatak ve uyku ürünleri konusunda yeni teknolojiler geliştirerek, farklı ihtiyaçlara yönelik ürettiği yataklar ile konforlu, kesintisiz ve sağlıklı bir uyku için çalışan Yataş Bedding,Visco Ultimate Support ile teknoloji ve konforu bir üst seviyeye daha taşıyor.

    Yataş’a özel açık hücreli, yüksek yoğunluklu visco elastik hafızalı sünger katmanına sahip Visco Ultimate Support yatak, VZS™ teknolojisi ile basıncı mükemmel şekilde dağıtıyor, Fast Recovery™ Teknolojisi ile vücut hareketlerine çok hızlı tepki veriyor ve böylece yüksek konfor sunuyor. Yeni Yataş Visco Ultimate Support, ödüllü Tencel® ve Purotex® teknolojileri ile de üstün nem yönetimi sağlıyor.

    Üstün Nem Yönetimi ve Vücut Sıcaklığını Dengeleme Özelliği

    Yataş’ın özel tekniklerle ürettiği visco sünger sıradan visco süngerlerin terletme, küflenme, geç toparlanma gibi dezavantajlarının içermiyor. VZS™ (Değişken zone’lu süspansiyon) teknolojisi ile vücut hareketlerine anında uyum sağlayan Visco Ultimate Support, basıncı da mükemmel şekilde dağıtmasıyla ön plana çıkıyor.

    Fast Recovery teknolojisi ile hızlı tepki vererek yüksek konfor sunan yatak, kumaşındaki ödüllü Tencel teknolojisi ile de üstün nem yönetimi sağlıyor ve vücut sıcaklığını dengeliyor. Tencel’in yumuşak dokusu da yatakta pürüzsüz bir temas hissettiriyor. Aynı zamanda çıkarılabilir ve yıkanabilir bir kumaşa sahip olan modern tasarımlı yatak kılıfı, çamaşır makinesinde kolayca yıkanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.