DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    W Istanbul unutulmaz yılbaşı partisi için sizleri bekliyor

    W Istanbul unutulmaz yılbaşı partisi için sizleri bekliyor
    12.12.2018
    A+
    A-

    W Istanbul, yılbaşında misafirlerine coşkulu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. W Lounge ve W Secret Garden’da saat 19.00’da başlayacak olan yılbaşı özel programı birbirinden ünlü DJ performanslarla gece yarısı 05.00’a kadar devam edecek.

    İstanbul’un en popüler semti Akaretler’de bulunan W Istanbul,şık bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenler için harika bir eğlence programı hazırladı. Eğlenceyi doruklara taşıyacak W Istanbul, ünlü DJ’lerle birlikte coşkulu bir şekilde 2019’u karşılayacak. Gece hayatına yeni bir soluk katan W Istanbul yılbaşında; Miret, Doctor K, Ezgi Taşçeviren, Hemi, Avangart Tabldot, Orkun Bozdemir, Menachem 26 ve Aksak başta olmak üzere birbirinden ünlü DJ’leriyle misafirlerine keyifli bir akşam yaşatacak.

    Yeni yılı W Istanbul özel parti odaları’nda karşılayın

    W Istanbul, yılbaşını sevdikleriyle birlikte kutlamak isteyenleri de unutmadı. Marvelous ve Wonderful odalarını parti odası olarak misafirlerinin kullanımına sunan W Istanbul, sınırlı sayıdaki özel odalarıyla farklı bir yeni yıl deneyimi yaşatıyor.

    Yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler, sınırsız içki ve müzik eşliğinde W Istanbul’un eşsiz fırsatlarından 500 TL ödeyerek yararlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.