DOLAR 32,4844
EURO 34,9109
ALTIN 2431,754
BIST 9787,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Warmhaus sektörel organizasyonlara destek olmaya devam ediyor

    Warmhaus sektörel organizasyonlara destek olmaya devam ediyor

    Sektörle bir araya gelerek Nisan ayında yürürlüğe girecek olan ErP Direktiflerini ve bu direktiflerinin ısıtma sektörüne etkilerini anlatmaya devam eden Warmhaus, “İkinci İstanbul İç Tesisat Buluşması” ve “Dördüncü Ankara İç Tesisat Buluşması”nda İstanbul ve Ankara’da faaliyet gösteren sertifikalı tesisat firmalarındaki uzmanlar ile bir araya geldi.

    Ürünleriyle Türkiye’deki her yedi evden birini ısıtan Warmhaus, bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul İç Tesisat Buluşması’na sponsor oldu. 22 Şubat 2018 tarihinde DoubleTree By Hilton İstanbul Topkapı’da İGDAŞ ve GASTECHNİCS Dergisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte Warmhaus’a sektöre yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

    400’den fazla davetlinin katılımı ile gerçekleşen “İkinci İstanbul İç Tesisat Buluşması”na İGDAŞ Sertifikalandırma ve Standart Kontrol Şefliği tarafından bizzat sertifikalandırılmış tesisat firmaları katıldı.

    İstanbul’un ardından, 31 Mart 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleşen olan “Dördüncü Ankara İç Tesisat Buluşması”na da destek olan Warmhaus, Ankara’da faaliyet gösteren sertifikalı tesisat firmalarının uzmanlarıyla bir araya geldi.

    Sektöre mal ve hizmet sağlayan firmaların bir araya gelerek, sektörün sorunları ile çözüm önerilerini tartıştıkları ve sektörün geleceğine ilişkin öngörülerin paylaşıldığı İstanbul ve Ankara İç Tesisat Buluşmaları’nda Warmhaus özellikle ErP Direktifleri’nin sektörde yaratacağı değişim ve dönüşüm konusunda katılımcıları bilgilendirdi. ErP Direktifleri’nin etkileri üretici ve tüketici açısından ele alınırken, enerji tasarrufunun sağlanması ile ülke ekonomisine yapacağı katkı da değerlendirilen konular arasında oldu. Tesisat firmalarından katılım gösteren uzmanlar ile iş ortaklarına özel Warmhaus Partner uygulaması ve Warmhaus’un sahip olduğu geniş ürün gamı hakkında da bilgi veren Warmhaus, sektörün geleceğine katkı sağlamak adına düzenlenen etkinliklere destek olmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.