DOLAR 32,5588
EURO 34,8927
ALTIN 2432,4
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘We Will Rock You’ şarkısı EuroBasket2017’de basketbol hareketleri ile yorumlanıyor

    ‘We Will Rock You’ şarkısı EuroBasket2017’de basketbol hareketleri ile yorumlanıyor
    28.08.2017
    A+
    A-

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ana sponsoru ve EuroBasket2017 etkinlik sponsoru Rexona, 31 Ağustos’ta grup maçları ile başlayacak EuroBasket2017’de yepyeni bir uygulamayla Queen’in efsanevi şarkısı “We Will Rock You” parçasını, maç boyunca yapılacak basketbol hareketleri ile yorumlayarak taraftarın coşkusunu ikiye katlıyor.

    Dünyanın 1 numaralı deodorant markası Rexona, Türkiye’de ilk defa kullanılacak özel bir sistem ile “We Will Rock You” şarkısını, ribaunt, asist, blok gibi her bir hareketi farklı bir notaya karşılık gelecek şekilde miksleyerek gerçek zamanlı klipler oluşturacak.

    Grup maçlarının ilk periyodu ardından FIBA tarafından sağlanan resmi maç verileri manuel olarak; tempo, vuruş hızı ve enstrümanlar gibi müzik kanallarına bağlanacak ve her maçın kendi müziği hazırlanacak.

    Yayıncı kuruluştan alınan maç görüntüleri eş zamanlı olarak bu benzersiz müzikle gerçek zamanlı olarak birleştirilerek bir klip oluşturulacak. Hazırlanan klip devre arasında saha içindeki ekranlardan ve dijital ortamlardan da basketbol severler ile buluşturulacak.

    Rexona, oyun verilerini kullanarak oluşturacağı müzik ile basketbol taraftarlarına gerçek zamanlı eşsiz bir deneyim yaşatırken, EuroBasket2017 boyunca düzenlenecek farklı uygulamalar ile tüm Türkiye’yi milli takımı desteklemeye davet ediyor olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.