DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Web festivaline özel on binlerce ürün MediaMarkt’ta indirime giriyor!

    Web festivaline özel on binlerce ürün MediaMarkt’ta indirime giriyor!
    27.01.2019
    A+
    A-

    MediaMarkt, Ocak ayının son günlerinde “içinizi ısıtacak” sloganıyla yeni bir kampanya düzenliyor, “Web Festivali” kapsamında on binlerce üründe indirim başlatıyor. Teknoloji severler, 31 Ocak tarihine kadar mediamarkt. com. tr’den yapacakları alışverişlerde yüzde 30’a varan indirim fırsatlarından yararlanma şansı bulacak.

    Teknoloji severlere hızlı ve konforlu alışverişin yanı sıra gün içinde istenen saat aralıklarında adrese teslimat, mağazadan ücretsiz teslimat gibi kolaylıklar sunan mediamarkt. com. tr, “Web Festivali”ne özel on binlerce üründe indirim başlatıyor. 27 Ocak akşamı saat 22.00’da başlayacak ve 31 Ocak sabahı saat 07.00’a kadar sürecek “Web Festivali” kapsamında tüketiciler; beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, bilgisayarlardan cep telefonlarına ve televizyonlara kadar on binlerce üründe çeşitli indirim fırsatı yakalayacak. Yalnızca mediamarkt. com. tr’de geçerli olacak kampanyadan tüketiciler, MediaMarkt’ın avantajlı fiyatlarının yanı sıra bu kampanyaya özel “sepetlerinde” de özel indirimler görecek.

    Beyaz eşyalarda ÖTV indirimine ek festival indirimi

    27 Ocak akşamı saat 22.00’da başlayacak “Web Festivali” kapsamında mediamarkt. com. tr’de beyaz eşyalarda ek indirimler uygulanacak. Tüm beyaz eşyalarda geçerli olacak indirim fırsatından tüketiciler, ÖTV indirimine ek olarak sepetlerinde yüzde 10’a varan indirimlerle faydalanacak.

    Telefon, bilgisayar, fotoğraf makinesi, tablet… binlerce üründe indirim fırsatı

    Sadece mediamarkt. com. tr’de sepetteki ürünlerde geçerli olacak festival indirimleri kapsamında tüm televizyonlarda ve konsollarda yüzde 10 indirim uygulanırken, seçili fotoğraf makinesi, telefon, tablet, bilgisayar, akıllı saat, elektrikli süpürgelerde ve taşınabilir ses ürünlerinde de yüzde 10 indirim gerçekleştirilecek. Taşınabilir şarj cihazlarında ve şarj kablolarında ise yine sepette yüzde 15 indirim uygulanacak.

    Festival mutfak ürünlerinde de devam ediyor

    Farklı ürün gruplarında indirimler uygulayarak herkese hitap eden MediaMarkt’ın festival indirimleri, mutfak ürünlerinde de geçerli olacak. Ankastrelere yüzde 10, Türk Kahvesi makineleri ve cezvelerde yüzde 20 indirim uygulayan mediamarkt. com. tr, pişirme gereçlerinde ise sepette yüzde 30 indirim gerçekleştirecek.

    Kişisel bakım ürünleri de Web Festivali’yle indirime giriyor

    Festivalin coşkusu kişisel bakım ürünlerinde de yaşanacak. Saç düzleştirici ve saç şekillendiricilerde sepette yüzde 20 indirim uygulanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.