DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wee Baby 2019 yılında yeni ürün gruplarına odaklanacak

    Wee Baby 2019 yılında yeni ürün gruplarına odaklanacak
    21.03.2019
    A+
    A-

    Anne bebek sektöründeki üretim ve kalitesini dünya genelinde kabul gören BRC standardıyla kanıtlayan Wee Baby, inovatif atılımlarla hızlandırdığı üretimine 2019 yılında da yeni ürünlerle devam edecek

     

    Üretiminin kalite ve hijyenini uluslararası alanda önemli bir denetim kabul edilen BRC (British Retail Consortium) CP (Consumer Products) Sertifikası’nı A grade ile alarak kanıtlayan Wee Baby, Türkiye’de kendi sektöründe üretim kalitesini en üst standartlarda tescilleyen ilk ve tek firma. Dünya markaları ile aynı standartları karşıladığı belgelenen Wee Baby’nin yerli üretici olarak global pazarda güç kazanması hedefleniyor.

     

    Wee Baby Pazarlama Direktörü Cenk Tüter, geçtiğimiz yıl hızlandırdıkları AR-GE çalışmalarına 2019 yılında da son hızla devam edeceklerini söyledi: “Anneler ve bebeklerinin beslenme alanında ihtiyaç duyabileceği her ürünü hızlı ve etkin bir şekilde Ar-Ge süreçlerine dahil ediyor ve pazara sunuyoruz. Yeni ürün geliştirmemizde; değişen sağlık standartları, yükselen kalite esasları ve bilinçli tüketici gibi parametreler etkili oluyor. Türkiye’de biberon ve emzik kategorisindeki üretim kalite ve hijyenimizi dünya çapında önemli bir denetim kabul edilen BRC CP Sertifikası ile tescilledik. Tüm hedeflerimizi uluslararası kalite standardındaki ürünlerimizi ailelere ulaşılabilir kılmak üzerine kurguladık. Bu amaç doğrultusunda yeni ürün gruplarımızı çok yakında kullanıcılarla buluşturacağız”

     

    Türkiye ve Ortadoğu bölgesinin en büyük üreticisi

    Wee Baby, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex, TSE, SGS’nin yanı sıra kategorisinde tek BRC HPC sertifikasını A Grade (DQS) almaya hak kazanan üretim tesisine sahip. Bu kalite sertifikaları ile birlikte Wee Baby, Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde en büyük anne bebek ürünleri üreticisi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.