DOLAR 32,5857
EURO 34,6937
ALTIN 2526,347
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wee Baby aile sağlığı hemşire ve ebeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor

    Wee Baby aile sağlığı hemşire ve ebeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor
    12.11.2019
    A+
    A-

    Anne ve bebek sektörünün önemli yerli üreticilerinden Wee Baby, ASEF (Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) ile ortak yürüttüğü Aile Sağlığı Çalışanları toplantılarına Türkiye’nin farklı illerinde tüm hızıyla devam ediyor. Son iki ayda Bursa ve ardından Trabzon’da düzenlenen toplantılarda, hemşire ve ebelerle annelerin emzirme ve bebek beslenmesi dönemleri konuşuldu

    Wee Baby, bu yıl başlattığı Türkiye çapındaki Aile Sağlığı Elemanlarını kapsayan eğitim programının yedi ve sekizincisini Bursa ile Trabzon illerinde gerçekleştirdi. ASEF ve BURASED iş birliğiyle 60’a yakın ebe ve hemşire Bursa Divan Otel’de; ASEF ve TRAHED (Trabzon Aile Hekimleri Derneği) iş birliğiyle 72 aile ve sağlık çalışanı ise Trabzon Park Dedeman Otel’de Wee Baby ile bir araya geldi.

    Verimli geçen toplantılarda Wee Baby, aile sağlığı merkezlerinde görevli ebe, hemşire ve hekimlerle güncel bilgileri paylaştı. Bebeklerin anne sütü ile beslenmeleri, ek gıdaya geçiş dönemleri ve bakımları sırasında anne ve bebeklerin hayatını kolaylaştıran çözümler toplantının başlıca konuları oldu.

    Aile Sağlığı Çalışanları kadınların en yakın sağlık danışmanı

    Türkiye’de aile sağlığı merkezlerinde görev yapan hemşire ve ebeler sorumlu oldukları bölgelerdeki kadınları hamileliklerinden itibaren bebekleri belli bir yaşa gelene kadar yakından takip ediyor ve onlara ihtiyaçları olan tüm bilgileri sunuyor. Kadınların en yakın sağlık danışmanı olan aile sağlığı merkezi çalışanları, Wee Baby’nin bu toplantılarına katılarak anne ve anne adaylarına verdikleri danışmanlık için bilgilerini güncelliyor.

    Anne bebek ürünleri sektöründe bu zamana kadar aile sağlığı çalışanlarına özel toplantılar yapan tek marka olan Wee Baby, sektör lideri olarak bu iletişimi sürdürmeyi kendine misyon edindi.

    Toplantılara 2020 yılında da devam edilecek

    Bu yıl başlayan Aile Sağlığı Çalışanları Toplantıları; Balıkesir, Muğla, Antalya, Gaziantep, Adana ve İzmir’in ardından Bursa ve Trabzon’da gerçekleştirildi. Yıl boyunca bine yakın aile sağlığı çalışanına ulaşan Wee Baby, 2020 yılında da Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplantılarına devam edecek.

    Annelerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak geliştiriyor

    Türkiye’de uluslararası kalite standartlarında, FDA onaylı hammaddeler ile üretim koşullarını sağlayarak üretim gerçekleştiren ve bu şekilde ürün gamını genişleten Wee Baby, ürünlerini annelerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak geliştiriyor. Anne bebek ürünlerinde 132‘nin üzerinde ürün çeşidi ve bugün toplamda 400 ürünüyle sektörde güçlü bir konumda yer alan Wee Baby, üretiminde kalite ve hijyenini uluslararası alanda önemli bir denetim kabul edilen BRC (British Retail Consortium) HCP Sertifikası’nı A grade ile alarak kanıtladı. Türkiye’de emzik ve biberon kategorisinde bu belgeye sahip olan tek firma.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.