DOLAR 32,5822
EURO 34,7981
ALTIN 2508,202
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wee Baby akıtmaz bardakları bebeklerin su içimini kolaylaştırıyor

    Wee Baby akıtmaz bardakları bebeklerin su içimini kolaylaştırıyor
    21.06.2017
    A+
    A-

    Wee Baby akıtmaz bardak kategorisi ek gıda başlangıcında su içimini kolaylaştırıyor. Bebeğinizin kendi kendine su içebilme yeteneğini keşfetmesi için geliştirilen bardaklar sayesinde bebeğinizle birlikte siz de rahat edeceksiniz. Özel tasarımlarıyla biberondan bardağa eğlenceli geçiş sağlayan akıtmaz bardaklar, seyahatler için ideal

    Anne sütü, içeriğindeki vitamin ve minerallerle bebeklerin gelişimi için önem taşıyor. Bebekler bunların yanı sıra, su ihtiyaçlarını da anne sütü ile karşılıyorlar. Bazı durumlarda ise, anne sütünün gelmemesi ya da annelerin çalışma zorunluluğu ek gıda sürecini hızlandırıyor. Bebeklerin ek gıdaya başlaması tüketilen mama ve gıdalara göre su ihtiyacını artırıyor. İşte bu dönemler için kullanılmaya başlanan bebek sulukları, su içimini kolaylaştırıyor.

    Dökülmeden rahat su içimi sağlıyor
    6+aylık bebekler için tasarlanan Wee Baby Antikolik Akıtmaz Kulplu Bardaklar özel tasarım silikon emzik ucu ve emzikteki özel kesim ile bebeğin sadece emme hareketi ile suyun gelmesini sağlayarak diğer durumlarda suyun akıtma ve dökülmesini önlüyor. Emziğin alt etek bölümündeki hava kanalları ise devamlı akış sağlayarak bebeğin hava yutmasının önüne geçiyor ve kolik oluşumunu önlüyor. Tüm bu özelliklerin yanında özel olarak tasarlanan kulpları bebeğin tutma ve kavrama yeteneğini geliştirmesine yardımcı oluyor. 125 ml ve 250 ml olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan bardakların tavsiye edilen perakende satış fiyatları; 13 TL.

    Çantada rahatlıkla taşınabiliyor
    Akıtmaz bardaklar kategorisinde yer alan antikolik gaz yapmayan emzik tasarımı bulunan Wee Baby Akıtmaz Kulplu Bardaklar, akıtmaz özelliği ve kapağı sayesinde çantada kolayca taşınabiliyor. Emzik kısmı koruyucu kapağı ile hijyenik kalabiliyor.

    Wee Baby Enjoy Akıtmaz PP Alıştırma Bardağı ise, damlatma yapmayan özel kapak sistemiyle seyahat sırasında rahatlıkla kullanılabilecek bardaklar arasında. Pratikliği ve her parçasının kolayca monte edilmesinin yanı sıra renkli tasarımıyla da dikkat çeken bardakların tavsiye edilen perakende satış fiyatı; 13,50 TL.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.