DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wee Baby bebeklerin beslenme saatini kolaylaştırıyor

    Wee Baby bebeklerin beslenme saatini kolaylaştırıyor
    22.02.2019
    A+
    A-

    Ek gıda dönemi başladığında, bebeklerin beslenme süreçleri de hızla değişmeye başlıyor. Anneler bu dönemde bebeklerini hem sağlıklı hem de pratik bir biçimde besleyecekleri ürünleri daha fazla tercih ediyor. Beslenme saatinde dışarda olan anneler, kullanımı pratik ürünlerle bebeklerinin beslenme süreçlerini sorunsuz şekilde tamamlamak istiyor. İkili mama kabı da bu süreci kolaylaştıran ürünlerden biri

    Anne sütü bebeklerin birçok ihtiyacını karşılasa da hızla büyüyen bebekler, ek gıdaya gereksinim duyuyor. Yemek saatlerinde özellikle dışarda olan anneler, bebeklerini rahat besleyebilmek için pratik kullanımlı ürünleri tercih ediyor. Bebeklerin sağlıklı gelişimini ve annelerin rahatını önemseyen Wee Baby, beslenme ürünleriyle anneleri rahat ettiriyor.

    Yiyecekler her daim taze kalıyor

    Wee Baby’nin ikili mama kabı, yarı akışkan yiyeceklerin birbirine karışmasını engelliyor. Kaymaz tabanı, bebeklerin önündeki tabağın sabitlenmesine yardımcı oluyor ve olası kazalara karşı bebeğin yemeğinin dökülmesini engelliyor.

    Wee Baby’nin ikili mama kabının en beğenilen özelliği mama kaşığının kapaktaki özel bölmede saklanabiliyor olması. Böylelikle yemekten önce mama kaşığı hijyeni korunuyor, yemekten sonra da çantanızın kirlenmesini engelliyor. Gittiğiniz her yere bebeğinizin mamasını gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz.

    Minik ellere özel mama kaşıkları

    Wee Baby’nin mama ile beslenen bebeklerin minik ellerine ve hassas ağız yapılarına göre özel tasarlandığı ikili silikon yumuşak uçlu mama kaşığı ve üçlü PP sert uçlu mama kaşıkları da beslenme yardımcı ürünleri arasında yer alıyor. Farklı renklerdeki tasarımlarıyla bebeklerin ilk yemek atıştırmayı öğrenme dönemlerinde, bebeklerin tutma ve kavrama yeteneğini geliştirmesine yardımcı oluyor ve kendi kendilerine yemek yemeye teşvik ediyor. Wee Baby Çatal Kaşık Saklama Kabı ile de gittiğiniz her yere kaşıkları taşıma imkanınız oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.