DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wee Baby’den küçük ve sessiz göğüs pompası

    Wee Baby’den küçük ve sessiz göğüs pompası
    25.09.2018
    A+
    A-

    Bebeklerini anne sütü ile beslemeye devam etmek isteyen annelerin en büyük yardımcısı göğüs pompaları oluyor. Anne sütünün öneminden hareketle Wee Baby, göğüs pompası kategorisine pratik bir ürün daha ekledi. Yeni Elektrikli Göğüs Pompası, küçük motoru ve powerbank ile kullanılabilmesiyle öne çıkıyor. Annelerin sütlerini kısa sürede sağmalarına imkan sağlayarak, bebeklerin uzun süre anne sütü ile beslenmelerine destek oluyor.

    Sadece çalışan anneler göğüs pompasına ihtiyaç duymuyor, anneler göğüs pompalarını birçok sebepten kullanıyorlar. Çoğunlukla; bebeğin anne göğsünü boşaltamadığında fazla sütü çekerek göğsü rahatlatmak için, anne sütünü stoklamak için, anne sütünün devamlılığını sağlamak ve bebeğin ememediği durumlarda bebeği sağılmış anne sütü ile beslemeye devam edebilmek için annelere süt sağımı öneriliyor.

    Elektrikli göğüs pompasının tercih edilmesi annelere sağım sırasında konfor sağlıyor. Diğer yandan da seçilen göğüs pompasının masaj – uyarı modunun olması etkili sağım için önemli bir nokta oluyor. Bu sayede doğal emzirme ritmi taklit edilmeye çalışılıyor. Göğüs pompalarının özellikleri annelerin rahatı için oldukça önemli. Bebeklerin zihinsel ve ruhsal gelişimi için gerekli olan tüm besinleri içeren anne sütünün değerini bilen ve yıllardır emzirmeyi destekleyen ürünleriyle anneler ve bebeklerinin yanında olan Wee Baby, yeni ürünüyle bebeklerin anne sütünden uzun süre faydalanmasını sağlıyor.

    Priz olmayan yerlerde rahatlıkla kullanılıyor

    Wee Baby Elektrikli Göğüs Pompası elektrik prizi olmayan yerlerde de kullanımıyla dikkat çekiyor. Telefonlarımızı şarj edebilmek için yanımızdan ayırmadığımız taşınabilir şarj cihazları – powerbank veya iş yerinizdeki bilgisayarınızın USB girişine göğüs pompanızı bağlayabilirsiniz. 5 masaj ve 9 sağım vakum seviyesi ile Wee Baby Elektrikli Göğüs Pompası ile sağımınızı kişiselleştirebilir ve doğal emzirmeye yakın bir sağım sağlayabilirsiniz. Sağım sırasında masaj hissi veren göğüs yastığı süt akışınızı kolaylaştırıyor. Küçük motorunu da çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.  Ergonomik tuşlarıyla tek elle rahatlıkla kullanılan pompa, sağım yapan annelerin ayrılmaz bir parçası olmaya aday.

    Bir mucize: Anne sütü

    Bebeklerin zihinsel ve ruhsal gelişimi için gerekli olan tüm besinleri içeren anne sütü, bağışıklık sistemini destekleyerek onları enfeksiyonlara karşı koruyor. Kolay sindiriliyor ve gaz sancısına neden olmuyor. Anne sütünün bebeklerin gelişimindeki öneminin farkında olan Wee Baby, yeni ürünüyle anne ve bebeğinin sağlığına ve konforuna özen gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.