DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wen Levent Residence’de lansman öncesi büyük yatırım fırsatı

    Wen Levent Residence’de lansman öncesi büyük yatırım fırsatı
    19.05.2017
    A+
    A-

    Konumuyla her geçen gün değerini artıran, kentsel dönüşüm ile modernleşen, İstanbul’un AVM ve Finans Merkezi Levent’te yatırım yapma fırsatları sunan Wen Levent Residence, 20-21 Mayısta satışa sunuluyor. Wen Levent Residence Kasım 2018’de tesil edilecek.

    Yaşamın içinde konsepti ile İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan 4. Levent’te, Büyükdere caddesine yürüme mesafesinde (550 metre) yer alan Wen Levent Residence projesi “İstanbul Sapphire” kuleye yakınlığı ile dikkat çekiyor. İçinde bulunduğu bölgenin taşıdığı lokasyon değeri ile konut yatırımcısının büyük ilgisini çekiyor. Wen Levent Residence benzer projelerden farklı olarak; modern mimarisi, fonksiyonel tasarımı, geniş sosyal imkanları, resepsiyon ve concierge hizmetleri ile modern bir proje olarak 1.150 m2 arsa alanı ile 14 kat 126 daire olarak yükseliyor.

    Size Özel Ayrıcalıklar

    Wen Levent Residence’ta resepsiyon görevlilerimiz modern yaşamın tüm gereksinimlerini profesyonel ellerden sizlere ulaştırarak zamandan tasarruf etmenizi sağlarken aynı zamanda hayatınıza değer katacak yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Araç Kiralama, Havaalanı Transferi, Uçak Bileti, Davet Organizasyonu, Hediye Gönderimi, Boya & Tadilat Hizmetleri, Boya & Tadilat Hizmetleri, Rezervasyon Hizmetleri, Kurye Hizmetleri, Daire Temizlik Hizmetleri, Daire Temizlik Hizmetleri, Kuru Temizleme, Terzi & Lostra Hizmetleri, Çilingir Hizmeti size özel olarak sunulan hizmetler.

    Hayatın Tadını Çıkarın

    Hayatı doyasıya yaşayıp, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanız için Levent’in yeni gözdesi Wen Levent Residence’ı sizler için zengin sosyal olanaklar ile donattık. Projemiz, sizlere şehrin karmaşından ve sorunlarından uzak durarak sosyalleşebilme imkanı sunuyor.

    Daha Aktif Sosyal Yaşam

    Sosyal hayatınızı dışarıda olduğu kadar proje içerisinde yaşayabileceğiniz çok çeşitli imkanlar sunan yeni yaşam merkezi Wen Levent Residence, size ve sevdiklerinize şehrin dinamik enerjisini sürekli hissetirirken, aynı zamanda sevdiklerinizle huzurlu ve keyif dolu zamanlar geçireceğiniz ortamlar hazırlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.