DOLAR 32,5902
EURO 34,7901
ALTIN 2423,623
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wind Ankara Projesi ile konforun rüzgarına kapılacaksınız

    Wind Ankara Projesi ile konforun rüzgarına kapılacaksınız
    06.06.2017
    A+
    A-

    Wind Ankara Projesi, tüm ihtişamı ile Ankara’nın en lüks lokasyonunda yükseliyor.

    Ankara’nın en gözde yerleşim yerleri arasında yer alan Çayyolu, son yıllarda konut sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği lokasyonlar içerisinde yer alıyor. Park Caddesi adı verilen, keyifli sosyal alanların bulunduğu popüler cadde de, Ankara’ya değer katan yerler arasında gösteriliyor. Park caddesinin hemen girişinde bulunan; Voga Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak ortak projesi  ile tamamlanma aşamasına gelen Wind Ankara ise muadilleri arasında isminden en çok söz ettiren proje olarak dikkat çekiyor. 1 adet kule içerisinde 19 daire ve müstakil villa konsepti ile 14 yerleşim alanı bulunan proje, toplamda 33 konuttan oluşuyor.

    Kule Konsepti
    Her katta bir adet daire bulunan kulede daireler 462 metre kareden oluşuyor. Geniş mutfağı ile özellikle kadınların dikkatini çeken Wind Ankara’da yok yok. 22 Katlı kule 19 daire 5+2 olarak yükselirken, 1 adet daire 6+2 çatı dubleks olarak manzarası ile fark yaratıyor.

    Villa Konsepti
    Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan villa konseptinde ise kat sahipleri eşsiz ferahlığın tadını çıkarma şansına sahip oluyor. 6+2 tam müstakil villalar botanik bahçesi ve 786 metre kare genişliği ile göz kamaştırıyor. Her villa için özel olarak tasarlanan otopark alanı, dışarıda araç kalabalığı görüntüsünü de engelleyerek doğanın içinde bir yaşam tarzı sunuyor. Konut sahiplerini düşünen projede de her bir villa konfor anlayışınızı değiştirecek detaylar ile döşenmiş. Lüks kavramını değiştiren Wind Ankara, Ankara’da eşi benzeri bulunmayan bir proje olarak Aralık 2017’de teslim edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.