DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wish More Hotel Istanbul ile sağlıklı ve fit bir yaz hayal değil

    Wish More Hotel Istanbul ile sağlıklı ve fit bir yaz hayal değil
    22.06.2017
    A+
    A-

    Wish More Hotel Istanbul, bu yazı sağlıklı ve fit geçirmek isteyen herkesi tam donanımlı fitness merkezine bekliyor. Lüks ile estetiğin bir araya geldiği fitness merkezinde, sağlıklı yaşamaya yardımcı olabilecek kişiye özel egzersizlerden enerji dolu grup derslerine, yüzme havuzundan jakuziye kadar birçok hizmet sunuluyor.

    Wish More Hotel Istanbul, sıcak günlerin kendisini fazlası ile hissettirdiği bu günlerde zinde hissetmek ve fit olmak isteyenleri spor yapmaya davet ediyor. Şehrin dört bir yanından kolayca ulaşılabilen 5 yıldızlı otelin fitness salonu, kaliteli hizmet anlayışı ile göz dolduruyor.

    Son teknoloji ekipmanlara sahip 500 metrekare büyüklüğündeki butik fitness salonunda, kişiye özel ve grup halinde egzersiz programları uygulanabiliyor. Profesyonel eğitmenler tarafından kişiye özel çalışmaların uygulandığı Wish More Hotel Istanbul’da, periyodik ölçümler, nabız ve oksijen kapasitesi gibi testler yapılarak gelişim disiplinli bir şekilde takip ediliyor.

    Zumba, oryantal, crunch, total body, pilates matwork, body balance, spinning ve fat burn’den oluşan enerji dolu grup egzersizleri ile de spor yapmayı sıkıcı bir rutin haline getirmek yerine keyifli kılan Wish More Hotel Istanbul, motivasyonun hiç düşmeyeceği bir deneyim sunuyor.

    Wish More Hotel Istanbul, ozon sistemi ile temizlenen kapalı yüzme havuzu ve hijyene verdiği önem ile farkını gösterirken, kapasitenin üzerinde üyelik kabul etmeyerek de spor salonu üyelerinin ve otel müşterilerinin rahatça spor yapabilmesine olanak sağlıyor.

    Haftanın her günü, 07.00 ile 23.00 saatleri arasında açık olan Wish More Hotel Istanbul fitness salonuna üye olan tüm misafirler, kapalı yüzme havuzunun yanı sıra jakuzi, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu hizmetlerinden de ücretsiz yararlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.