DOLAR 32,3134
EURO 35,0341
ALTIN 2281,992
BIST 8975,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wolfcity Adana Turnuvası’nda şampiyon Team Aurora Esports oldu

    Wolfcity Adana Turnuvası’nda şampiyon Team Aurora Esports oldu
    29.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Türkiye Kupası 2017 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta sonunda Akdeniz Bölgesi’ndeydi. Adana’daki Wolfteam turnuvası, oyuncuların sıkı mücadelesine sahne oldu.

    Adana’da 27 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Wolfcity Turnuvası’nın beşinci ayağı 20 takım final bileti için kapıştı. Tecrübeli takımlardan Aurora, The Mawa ve AyYıldızTeam gibi güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak yarı finallere isimlerini yazdırmayı başardı.

    Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 9 farklı ilinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın beşinci ayağını 27 Mayıs 2017 tarihinde Adana’da gerçekleştirdi. Çevik İnternet Kafe’de düzenlenen Wolfcity Adana Turnuvası’na 20 takım / 100 oyuncu katıldı. Güçlü rakiplerini yenerek şampiyon olan takım Team Aurora Esports oldu İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada toplam 2 bin 500 TL’lik ödül dağıtıldı.

    Turnuvalar 9 şehirde düzenleniyor
    Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa, Antalya ve Kayseri olmak üzere 9 şehirde Wolfteam Türkiye Kupası 2017 kapsamında Wolfcity Turnuvası düzenliyor. Bir sonraki turnuva 1 Temmuz tarihinde Antalya’da yapılacak. Bu şehirler arasından 8 tanesi Netmarble E-Spor ekibi tarafından belirlenmişken 9. Şehir’i Tüm Türkiye’de bulunan Wolfteamciler oylayarak seçti ve Wolfcity Turnuvasını Adana’ya getirdi.

    200 bin TL’lik ödül havuzu
    Adana’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2017 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. Toplam ödül havuzunun 200 bin TL’ye ulaştığı 2017 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.