DOLAR 32,555
EURO 34,8687
ALTIN 2424,472
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wolfcity Antalya’da şampiyon HazeuP takımı oldu

    Wolfcity Antalya’da şampiyon HazeuP takımı oldu
    03.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının ilk ayağı Antalya’da düzenlendi.

    Antalya’da düzenlenen ilk Wolfcity turnuvasında 16 takım, İstanbul’da yapılacak finale katılmaya hak kazanmak için mücadele etti. Büyük mücadelenin sonunda Hazeup şampiyon olmayı başaran takım oldu.

    Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin pek çok şehrinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın açılışını Antalya’da gerçekleştirdi. Mynet Espor Arena’da düzenlenen Wolfcity Antalya Turnuvası’na 16 Takım / 80 Oyuncu katıldı. İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada HazeuP takımı güçlü rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

    Turnuvalar Türkiye’nin dört bir yanında

    Türkiye’de 8 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, ülkemizin farklı şehirlerinde Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor. Bir sonraki turnuva 12 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da yapılacak.

    Antalya’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2019 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2019 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.