DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wolfteam 10 yaşında

    Wolfteam 10 yaşında
    10.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam, 10’uncu yaşını hem oyun içinde hem de oyun dışında Kasım ayı boyunca sürecek çok özel etkinliklerle kutlayacak.

    Ayrıca 10’uncu yıla özel güncelleme ile birlikte oyuncuları bugüne kadar görülmemiş büyüklükte sürprizler bekliyor. Netmarble Türkiye, tüm Wolfteam oyuncularını 10’uncu yaş coşkusunu paylaşmaya davet ediyor.

    Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam, çıkışının 10’uncu yılını tüm dünyada oyuncularıyla birlikte kutlayacak. Netmarble Türkiye de, Wolfteam’in 10’uncu yaşı şerefine Kasım ayı boyunca sürecek bir dizi etkinlik ve oyunda şimdiye kadar görülmemiş büyüklükte sürprizler planlıyor.

    Wolfteam’in yıldönümü kutlamaları oyun içerisinde özel etkinliklerle, Youtube’ta canlı yayınlarla ve Türkiye’nin her köşesinde internet kafelerde düzenlenecek etkinliklerle bugüne kadar Wolfteam oynamış ve halen oynayan tüm oyuncuları bu coşkuyu yaşamaya davet ediyor.

    10. yaşa dev güncelleme

    10 yaş güncellemesinin oyuna getirdiği en büyük değişim oyunun ara yüzünde olacak. Ayrıca Giriş Haritası isimli haritaya özel görsel zenginleştirmeler yapılacak. Bunların yanı sıra oyuna iki yeni silah ve oyun içi karakterlerin kullanabildiği özel 10. yıl dövmeleri eklenecek. 10. yıla özel, oyunun en eski karakterlerine özel geliştirmeler de sürprizler arasında.

    10 yılda 40 milyondan fazla oyuncu

    Dünya çapında 10 yıl boyunca bir bilgisayar oyununda operasyon sürdürmenin büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, “Netmarble olarak Wolfteam ile Türkiye’deki oyun sektörüne, hem oyun geliştirmesi hem de e-spor alanında yıllardır yatırım yapmaya devam ediyoruz. Wolfteam 10 yılda 500’den fazla silah ve 50’den fazla haritayla durmaksızın gelişen ve 40 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olma başarısını gösteren bir oyun. Aynı zamanda e-spor alanında da 1907 Fenerbahçe, Dark Passage ve HWA Gaming gibi sektörün büyük isimlerini de bünyesine katan Wolfteam’in, 2018 yılında da oyuncularına büyük sürprizleri olacak. Türkiye’nin her yerindeki Wolfteam severleri 10. yaşımızın coşkusunu paylaşmaya çağırıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.