DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    WOME Deluxe misafirlerini ağırlamaya başladı

    WOME Deluxe misafirlerini ağırlamaya başladı
    22.06.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük aile konseptli oteli WOME Deluxe, koronavirüs sonrası tüm hazırlıklarını tamamlayarak 2020 tatil sezonu için kapılarını açtı. Çalışan ve misafirler için gerekli tüm hijyen ve koruyucu önlemleri alan WOME Deluxe, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koronavirüs sonrası oteller için uygulamaya alınan Sağlıklı Turizm Belgesi’ne de başvurdu. WOME Deluxe, 2020 tatil sezonunda misafirlerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde ağırlamayı hedefliyor.  

     

    Türkiye’nin en büyük alkolsüz aile oteli olan ve her yıl binlerce turisti ağırlayan WOME Deluxe, yeni normalle birlikte yeniden kapılarını açtı. Çalışan ve toplum sağlığı için kamu otoritelerinin belirlediği tüm kuralları uygulayan ve gerekli tedbirleri alan WOME Deluxe, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koronavirüs sonrası otel ve turizm işletmelerinde standardizasyonu belirlemek için uygulamaya aldığı Sağlıklı Turizm Belgesi başvurusunu da gerçekleştirdi.

     

    “Yeni normale çok hızlı adapte olduk”

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan WOME Deluxe Otel Genel Müdürü Şahin Akgül, “Koronavirüsle birlikte kamu otoriteleriyle eş zamanlı tedbirlerimizi uygulamaya başladık. Tüm çalışanlarımızla birlikte; otelimizin misafir odaları, tüm yiyecek ve içecek üniteleri, havuzlar, sahiller, mini kulüp, animasyon aktiviteleri ve tüm genel alanlarda gerekli tedbirleri aldık. Yeni normale hızlı bir şekilde adapte olarak otelimizi hızlı bir şekilde yeni tatil sezonuna hazırladık” dedi.

     

    “Sağlıklı Turizm Belgesi’ne başvurduk”

    Çalışan ve misafirlerin sağlığı için tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Akgül, “Otelimizde, ilk giriş anından itibaren kamu otoritelerinin belirlediği kuralları kesintisiz uyguluyoruz. Hijyende kullanılacak ürünler, sosyal mesafe ve dezenfeksiyon sıklığımız ile misafirlerimize sorunsuz bir tatil deneyimi yaşatacağız. Otelimizin TSE 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesi bulunuyor. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda, koronavirüs sonrası otellerin hijyen kalitesini belirlemek için uygulamaya aldığı Sağlıklı Turizm Belgesi’ne de başvurumuzu yaptık. Kısa süre içerisinde yetkililer gelip, gerekli kontrolleri tamamladıktan sonra sertifikamızı alacağız.  Bulunduğumuz bölgede bu belgeye başvuran sınırlı sayıdaki otel arasında yer alıyoruz. Sertifikayla birlikte hijyen kalitemizi ve standardımızı da belgeleyeceğiz” şeklinde konuştu.

     

    “2020 sezonunda Alanya’da ilk açılan otel olduk”

    Akgül sözlerine şöyle devam etti, “İnsanlar, koronavirüse bağlı evlerde kaldıktan sonra uzun bir tatil yapmak isteyecek. Havaların da sıcak gitmesiyle birlikte bu sene tatil sezonunun normalden daha uzun süreceğini düşünüyorum. 8 Haziran itibarı ile otelimizi açtık ve bu konuda diğer otellere hem örnek hem de destek olduk. Bu sezonda her sezonda olduğu gibi misafirlerimize sağlıklı, güvenli ve üstün hizmet anlayışı ilkesi ile hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.