DOLAR 32,3669
EURO 34,965
ALTIN 2325,617
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Workinton’un acı kaybı: Deniz Naba hayatını kaybetti

    Workinton’un acı kaybı: Deniz Naba hayatını kaybetti
    17.12.2017
    A+
    A-

    Workinton İş Geliştirme Direktörü Deniz Naba, Bolu’nun Gerede İlçesi yakınlarında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Workinton’dan yapılan açıklamada, Deniz Naba’nın Ankara’ya giderken, otoyol üzerinde bir başka araca arkadan çarpması sonucu araç içinde sıkıştığı ve vefat ettiği duyuruldu.

    Deniz Naba’nın ölümüne sebep olan kazada annesi Neşe Naba da ağır yaralı olarak Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Workinton Kuluçka Merkezi ve Kuveyt Türk ile birlikte yürütülen Lonca Girişimcilik Merkezi’nin kuruluşunda büyük emekleri geçen Deniz Naba, bir çocuk babasıydı.

    Girişimcilik ekosisteminin yakından tanıdığı, yardımsever ve vizyoner bir isim olan Deniz Naba, yüzlerce startup’ın ekonomiye katkı sağlaması için çaba harcadı.

    Değerli mesai arkadaşımız Deniz Naba’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve muhterem annesine acil şifalar diliyoruz. Deniz Naba’nın cenazesi 17 Aralık Pazar günü Zonguldak Ereğli Bozhane Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.