DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    WorldFood İstanbul ünlü şeflerin sunumlarıyla renklendi

    10.09.2019
    A+
    A-

    Bonfilet, 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen WorldFood İstanbul Fuarı’na katıldı. Türkiye’nin önde gelen gıda ve içecek üreticilerini 27 yıldır bir araya getiren WorldFood İstanbul Fuarı’nda ünlü şef Rafet İnce et kültürünü yeniden yorumladığı workshoplar ile herkese lezzetli anlar yaşattı

    Türkiye’yi ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleri ile tanıştıran Bonfilet, Türkiye’de et sektörünün öncüsü olarak WorldFood İstanbul 2019’da yerini aldı. Sektörde bir asrı aşkın tecrübeye sahip Bonfilet ana sponsorluğunda Executive Chef Rafet İnce, düzenlediği workshop ve tadım etkinlikleriyle sağlıklı ve güvenilir et tüketiminin yanı sıra et çeşitlerine göre pişirme yöntemlerini eğlenceli şovlarla et severlere sundu.

     

    Ette lezzetin püf noktalarını paylaştılar

    Et sektöründe Türkiye’de öncü olan Bonfilet’in gerçekleştirdiği tadım etkinliğinde Şef Rafet İnce ile birlikte Bonfilet’in deneyimli döner ustası da ziyaretçilere döner servisi yaptı. Et severlerin yoğun ilgi gösterdiği workshopların sonunda 3 kişiye çeşitli hediyeler verildi.

     

    Rafet İnce’den ilgi çekici şovlar

    ImageTürkiye’nin önde gelen şeflerinden Rafet İnce’nin şovları ile ilgi çeken etkinlikte sağlıklı ve güvenilir et tüketimi, lezzetli et pişirme teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Etkinlikte Rafet İnce ziyaretçileri ilginç sunumlarla şaşırtırken, sunulan tarifler tam not aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.