DOLAR 32,4938
EURO 34,7279
ALTIN 2488,138
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wyndham Grand İzmir Özdilek’te Babalar Günü

    Wyndham Grand İzmir Özdilek’te Babalar Günü
    07.06.2018
    A+
    A-

    Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yıl babalar gününde ne hediye alacağım diye düşünenler için alternatifler sunuyor. Hayatınızın kahramanlarına en özel günü yaşatmanızı sağlayan Wyndham Grand İzmir, sunduğu masaj ve bakım fırsatlarıyla babalara unutulmaz bir gün vaat ediyor.

     

    Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesinde hizmet veren Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center, sunduğu özel bakım fırsatı, masaj ve SPA üyelik seçenekleriyle babalara en güzel babalar gününü hediyesinin ismi oluyor.

    Wyndham Grand İzmir babanızı bir günlük bile olsa günlük hayattan uzaklaştırıp birbirinden farklı bakım ve masaj seçenekleriyle rahatlatıcı ve huzurlu bir gün geçirmesini sağlıyor. Agamemnon Thermal & Wellness Center’da babalar günü için özel olarak hazırlanan bakım paketinde bulunan kese – köpük ve İsveç masajları özel aromalı yağlar ile uzmanlar tarafından yapılıyor.

    Hayatınızın kahramanına vereceğiniz en sağlıklı hediyeyi seçmek için Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center ekibi size yardımcı olmaya hazır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.