DOLAR 32,5654
EURO 34,9954
ALTIN 2431,714
BIST 9776,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    XL-S’in yardımıyla aç kalmadan kilo verin

    02.04.2018
    A+
    A-

    Havalar ısındı, yaz kapıda. Kendinizi bedeninizde daha rahat hissetmek ve kilo vermek istiyorsanız, şimdi harekete geçmenin tam zamanı. Kilo verme yolculuğunda en büyük yardımcınız XL-S Nutrition. Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde sağlıklı kilo vermek ve formda kalmak isteyenlerin tercihi XL-S markası artık Türkiye’de.

    Sütle karıştırılarak tüketilen XL-S Nutrition tam bir öğün yerine geçiyor. Bezelye proteininden elde edilen, sağlıklı bir öğün için gerekli tüm vitamin ve mineralleri içeren XL-S Nutrition sadece 248 kalori. Glüten ve yapay tatlandırıcı içermeyen XL-S Nutrition yüksek protein ve lif miktarı sayesinde uzun süre tokluk sağlıyor. Günde bir ya da iki öğün yerine kullanabileceğiniz XL-S Nutrition diyeti egzersizle birleştirildiğinde kilo vermeye yardımcı oluyor.

    Omega Pharma Türkiye Genel Müdürü Özlem Kaynak “Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde başarısını kanıtlamış bir kilo kontrol markası olan XL-S’i yeniden Türkiye pazarına sunuyoruz. XL-S Nutrition, kilo verme yolculuğunda tüketicilerin kalitesine güvenebileceği, yan etkileri konusunda endişe taşımadan kullanabileceği, 1 numaralı yardımcısı olmak için Almanya’da özel olarak geliştirildi. Hem Türkiye’nin son yıllarda hızla büyüyen kilo sorununa yardımcı hem de kaynağı ve içeriği şüpheli birçok zayıflama ürününe güvenilir bir alternatif olacak XL-S Nutrition sadece eczanelerde satışa sunulacak” dedi.

    Kilo verme amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıda olan XL-S Nutrition Nisan 2018 itibariyle eczanelerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.