DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Y3K iş ortakları Kıbrıs’ta buluştu

    Y3K iş ortakları Kıbrıs’ta buluştu

    Y3K, Nisan ayında Girne’de gerçekleştirdiği İş Ortakları Buluşması’nda, yenilenen organizasyon yapısını ve yeni teknolojileri anlattı.
    2005 yılından günümüze, dünyanın önde gelen 35 uluslararası markanın Türkiye distribütörü olarak hizmet veren Y3K Güvenlik Teknolojileri, 7-9 Nisan 2017 tarihlerinde Girne Elexus Hotel’de gerçekleşen İş Ortakları Buluşması ile Türkiye’nin farklı illerinden 80’e yakın iş ortağını bir araya getirdi.
    “Sektörü birlikte büyüteceğiz”
    İş Ortakları Buluşması, Y3K CEO’su İsmail Uzelli’nin açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında bireysel büyümenin öncelikle pazarı büyüterek sağlanabileceğine dikkat çekti. İş ortaklarının kendi müşterilerini en doğru şekilde yönlendirerek en doğru çözümü sunması ile pazarın sağlıklı büyüyebileceğine değinen Uzelli, bu alanda Y3K’nın 12 yılda kazandığı deneyimini iş ortaklarına aktarmaya devam edeceğini ve sektörü bu anlamda birlikte büyüteceklerini belirtti. Y3K’nın güvenlikte bilgi lideri olan Securitas’tan aldığı güçle de farklı ölçekteki projelere kesintisiz destek vermeye devam edeceğini ekledi.
    Y3K Satış Direktörü Hakan Yağcı’nın, yenilenen organizasyon yapısı ve iş yapış modelini paylaştığı konuşmasında öne çıkan başlıklar;
    Önceliğimiz ekibimizi, ulaşmak istediğimiz hedefe yönelik genişletmek ve güçlendirmek oldu Türkiye’nin her yerinde, güvenlik sektöründe iş yapan veya yapmak isteyen firmalara ulaşabileceğimiz ve onlarla birlikte iş geliştireceğimiz bir satış ekibi kurduk. Eş zamanı olarak, projelere satış öncesi destek verecek bir mühendislik ekibi de oluşturduk.
    İş ortaklarımızı vereceğimiz eğitimlerle de destekleyeceğiz
    Ana hedefimiz, sunduğu çözüm ve hizmetlerle iş ortaklarımızın, projelerinde, rakiplerinden ayrışmasını sağlamak.
    Devreye aldığımız B2B portalimiz ile müşterilerimizin taleplerini daha da hızlı yanıtlayacağız.
    Yalın bir B2B sistemi ile sipariş, ödeme, sipariş takibi, finansal raporlamalar gibi rutin ticari operasyonlar en hızlı şekilde elektronik ortamda ilerlerken biz kazandığımız zamanı iş ortaklarımıza yeni kazanç kapıları açmak için kullanacağız.
    Y3K İş Ortakları Buluşması’nın dikkat çeken bir diğer bölümü ise güvenlik sektöründeki yeni trendlerdi.
    Özellikle güvenlik kameraları tarafında görüntü sıkıştırma teknolojilerinin gelişmesi ile ağ bağlantılarındaki yükün önemli ölçüde azalacağına dikkat çekilirken IP kameraların da gün geçtikçe daha akıllı hale geldiğine vurgu yapıldı. Video analizin gelişmesi ile çeşitlenen proaktif özelliklerin, güvenlik sistemlerine önemli katkıda bulunacağı belirtildi. Nesnelerin internetinin hayatımızda daha fazla yer almaya başlaması ile güvenlik sistemlerinin de bu evrime ayak uyduracağı paylaşıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.