DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yağmur suyu efekti ile duş keyfini ikiye katlayın

    Yağmur suyu efekti ile duş keyfini ikiye katlayın
    04.07.2019
    A+
    A-

    Açık havaya prestij katan L’unica, Türkiye’ye ilk kez getirdiği Pasaia duş ile dış mekanları bunaltıcı yaz sıcaklarından kurtarıyor. Yağmur suyu efektli duş başlığı ile güneşli yaz aylarında serinlemek isteyenlere farklı bir deneyim yaşatan Pasaia duş, Fransız Fermob markasının metal alanındaki deneyiminin dış mekan mobilya tasarımıyla birleşimi sayesinde iddialı bir kimliğe bürünüyor. Üç bacaklı tasarımı ve kolay kullanımı ile istenilen yere rahatlıkla kurulabilen Pasaia duş, ilgi çekici renkleriyle de her tarz mekana uyum sağlıyor.

     Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan L’unica, Türkiye’ye ilk kez getirdiği Pasaia duş ile güneşli yaz aylarında serinlemek isteyenlerin kurtarıcısı olarak farklı bir deneyim yaşatıyor. Yağmur suyu efektli başlığıyla özel bir duş keyfi sunan Pasaia, Fransız Fermob markasının metal alanındaki köklü deneyiminin dış mekan mobilya tasarımıyla birleşimi sayesinde iddialı bir kimliğe bürünüyor.

    Dış mekan kullanımı için yüksek güvenlik sunan ve UV önleyici toz kaplama özelliği ile öne çıkan Pasaia duş, aluminyum çerçeveli ızgara ve ahşap yüzeyli PVC suntadan oluşuyor. Izgaraların önündeki kriko sistemi ise duşun tamamen sabit ve düz kalmasını sağlıyor. Mor, mavi, sarı ve yeşil gibi ilgi çekici renkleriyle her tarz mekana uyum sağlayan Pasaia duş, üç bacaklı tasarımı ve kolay kullanımı ile istenilen yere rahatlıkla kurulabiliyor. Yalnızca yakınında bir su kaynağı ve bahçe hortumu bulunması yeterli olan Pasaia duşa, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.