DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yale’in yeni Access modülü IFA’da heyecan yaratıyor

    06.09.2019
    A+
    A-

    Yale, alanında Avrupa’nın en büyük, dünyanın sayılı fuarlarından biri olan IFA 2019’a katılıyor. 6 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen fuarda sergilenen ve akıllı güvenlik sistemlerinde yeni bir dönemin habercisi olan Yale Access modülü, teknoloji tutkunları tarafından heyecanla karşılanıyor.

    Kilit çözümleri ve akıllı güvenlik sistemleri alanında dünyanın lider markalarından Yale, 6 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen IFA 2019’a (Uluslararası Tüketici Elektroniği ve Teknolojileri Fuarı) katılıyor. ‘Smart Living’ konseptindeki yeni ürünlerini de tanıtan Yale’in standı, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılardan büyük ilgi görüyor.

    Yale ‘Smart Living’ ürünleri arasında en dikkat çekenlerinden biri de Yale’in yeni Access modülü oldu. Yale akıllı kilitlere entegre edilen modül, Amazon Alexa ve Google Asistan iş birlikleriyle beraber kullanıcılara mobil cihazlar üzerinden kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

    Hasan Mavuş: Ziyaretçilere anahtar ulaştırma derdini sona erdiriyoruz

    Yale Türkiye Genel Müdürü Hasan Mavuş, bağlantılı güvenlik sistemleri için heyecan verici bir gelişme olarak tanımladığı Yale Access modülü hakkında bilgi verdi. Mavuş, “Yale akıllı kilit kullanıcıları yeni modülü sisteme entegre ederek, Yale Access uygulaması entegrasyonu sayesinde aile, arkadaş ve ziyaretçilerine anahtar ulaştırma zahmetinden kurtuluyor. DoorSense™ teknolojisi ile evlerinin güvenliğini sağlayan kullanıcılar, Yale Access uygulaması sayesinde tamamen kendi kontrollerinde oluşturulan bir şifre ile ziyaretçilerinin eve anahtarsız girebilmelerini sağlıyor” dedi. Mavuş ayrıca, modülün tatil için ev kiralama, temizlik gibi günlük hayatın içinde var olan ya da ihtiyaç duyulan süreçlerde sunduğu konfora dikkat çekerek, anahtar sorununa en uygun çözümün modül entegre edilmiş akıllı kapı kilidi olduğunu vurguladı.

    Kurye teslimatı için pilot uygulamalar İngiltere’de başarıyla sürdürülüyor!

    Yale Access modülle ilgili bir diğer önemli gelişme ise kurye teslimatlarıyla ilgili. Özellikle e-ticaretin artmasıyla birlikte kapıya teslimatlar çoğalıyor ancak evde olunmayan zamanlarda getirilen ürünlere yeniden erişmeye çalışmak, kullanıcılar için ciddi bir zaman kaybına neden oluyor. Yale, kullanıcıların bu konuda yaşadığı sorunlardan yola çıkarak İngiltere’nin en büyük perakendecilerinden Waitrose & Partners ile bir iş birliği yaptı. Pilot uygulamanın yapıldığı sistemde, Yale akıllı kilit ve Access modülü kullanan ev sahiplerinin, kuryenin eve giriş izni vermesine olanak tanınıyor. Buna göre, kapı kilidi için geçici erişim kodu, ev sahibi tarafından Waitrose & Partners’in ‘While You’re Away’ uygulaması aracılığıyla teslimattan hemen önce kuryeye gönderiliyor. Kurye çok kısa bir süre için geçerli olan bu kodla ürünü eve güvenli bir şekilde bırakıp hızla çıkıyor ve kapı yeniden otomatik olarak kilitleniyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde, Yale kapı kameraları üzerinden kuryenin ürün teslim sürecini de takip edebiliyor.

    ImagePilot uygulamadan çok olumlu geri bildirimler elde edildiğini belirten Hasan Mavuş, “Bir teslimat için saatlerce evde olmak zorunda kalan kullanıcılar, bu uygulamayı heyecan verici olarak nitelendiriyor. Benzeri sistemler daha önce ABD’de Walmart ve Amazon tarafından da denendi ancak Yale’in kilit teknolojisi ve akıllı entegre ev güvenliğindeki uzmanlığı göz önünde bulundurulduğunda, buna ek olarak pilot uygulamanın başarısı düşünüldüğünde, uygulamanın dünya genelinde hızla yayılacağına inanıyoruz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.