DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yandex Navigasyon’dan kullanıcılarına keşif rotaları ve pratik yol bilgileri

    Yandex Navigasyon’dan kullanıcılarına keşif rotaları ve pratik yol bilgileri
    12.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin popüler navigasyon uygulaması Yandex Navigasyon’un blog sayfası, yenilenen yüzüyle kullanıcılarla buluşuyor. https://yandexnavigasyon. com. tr adresinde pek çok farklı kategoride bilgiler ve yazılar kullanıcıları bekliyor. Yenilenen blog sayfasında, Yandex Navigasyon uygulamasının öne çıkan özellikleri ve yenilikleri hakkında güncel yazıların yanı sıra,“şehirden kaçış rotaları” veya “tatil rotaları” gibi “keşif” odaklı içerikler ile “güvenli sürüş teknikleri”, “uzun yol tavsiyeleri” gibi pratik bilgiler de bulunuyor.

    Yandex Navigasyon, yenilenen blog sayfasında kullanıcılarla buluşuyor. Güncel yol durumu bilgileri ve en hızlı rota önerileriyle trafik ekosisteminin vazgeçilmez uygulaması haline gelen Yandex, farklı kategorilerde içeriklerin yer aldığı blog sayfasını kullanıcıların beğenisine sunuyor.

    https:// yandexnavigasyon. com. tr adresinde yer alan blog sayfasında, farklı içerik kategorileri bulunuyor. “Navi” kategorisinde,“Yandex Map Editor”, “nöbetçi eczaneler”, “hız kameraları”, “internetsiz navigasyon” gibi Yandex’in öne çıkan özellikleri ve yeniliklerinin yanı sıra trafik ekosistemi hakkında yazılar da yer alıyor.

    Güncel rota bilgileri: “İstanbul Havalimanı Nerede ve Nasıl Gidilir?”

    Blog sayfasında navigasyonla özdeşleşen “keşfetme” veya “yola çıkma” temalı keyifle okunan seyahat yazıları dikkat çekiyor. Eğlenceli “Navi ile Keşfet” kategorisinde; “İstanbul’da Gezilecek Yerler”, “Belgrad Ormanı’na Nasıl Gidilir?”, “Bozcaada’ya Nasıl Gidilir?” gibi başlıklar taşıyan konular yer alıyor. Ayrıca “İstanbul Havalimanı Nerede ve Nasıl Gidilir?” gibi güncel ve faydalı bilgiler de kullanıcılara sunuluyor. Yandex’in yenilenen blog sayfasında, festivaller gibi etkinliklerin rotaları ya da yılın önemli günlerde gidilebilecek mekânların rotalarının yanı sıra “güvenli sürüş teknikleri”, “uzun yol tavsiyeleri”gibi pratik bilgiler de yer alıyor.

    Markalar navigasyon reklam modelleriyle tanışıyor

    Sitede markalara hitap eden ayrı bir kategori sayfası da bulunuyor. Yandex Navigasyon’un kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklı yenilikçi reklam modellerinin tanıtıldığı bölümde, farklı markalarla yapılan iş birliklerinden örnekler ve başarı hikâyeleri paylaşılıyor. “Dijital Billboard”, “Branded Pop-Up Pins”, “Custom Category” gibi mevcut reklam modellerinin yanı sıra 2019 yılında devreye alınan “Zero Speed Banner”, “Branded Route” gibi yeni reklam modelleri de detaylı olarak tanıtılıyor. Markalar, sayfanın altına yerleştirilen form aracılığıyla olası iş birlikleri ve projeler için Yandex ile iletişime geçebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.