DOLAR 32,6202
EURO 34,8173
ALTIN 2511,888
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapı sektörü bilinçleniyor

    Yapı sektörü bilinçleniyor
    23.09.2019
    A+
    A-

    Baumit, yapı sektörünü bilinçlendirmek için başlattığı “Baumit Akademi Yollarda” projesiyle,  inşaat firmalarına, bayilere, akademisyenlere, yapıya ve yalıtıma ilgi duyan herkese ulaşıyor. Baumit Türkiye Satış Müdürü Erdil Dinçer ve Baumit Teknik Danışmanı Ali Germili, eğitim ziyaretlerini bu kez İzmir’de gerçekleştirdi. Baumit Akademi Yollarda, eğitimlerde son yapı teknikleri ve ürünler hakkında bilgiler paylaşıyor.

    Baumit Akademi bir yandan ürünler, uygulamalar, teknikler ve trendler konusunda bilgiler aktarırken bir yandan da merak edilen soruları cevaplıyor. Aynı zamanda yapı profesyonellerinin hayallerindeki projeleri gerçekleştirmeleri için çözüm yolları sunuyor.

    ROTAMIZI DİĞER İLLERE DE ÇEVİRECEĞİZ

    Baumit Türkiye Satış Müdürü Erdil Dinçer, Baumit Akademi Yollarda projesiyle yapı ve yalıtım sektöründe hizmet veren firma ve bayilere son yapı teknikleri ve ürünleri hakkında bilgi veriyoruz. Buda sektörün bilinçlenmesini sağlıyor. Balıkesir, Çanakkale, Muğla, Rize, Samsun, Çorum, Artvin, İstanbul, Bartın, Eskişehir, İzmir, Ankara, Trabzon ile başlayan ve İzmir’le süren “Baumit Akademi Yollarda” projesi önümüzdeki ay Bursa’da devam edecek. Talepler doğrultusunda ise rotasını diğer illere çevirmeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.