DOLAR 32,5476
EURO 34,6742
ALTIN 2417,636
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaratıcı çocuklar VAN AVM’de buluşuyor

    Yaratıcı çocuklar VAN AVM’de buluşuyor
    23.01.2018
    A+
    A-

    Sadece Van’ın değil, çevre illerin buluşma ve sosyalleşme mekanı Van AVM, yarı yıl tatilinde de çok hareketli… Van AVM sömestir boyunca çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik atölyeler düzenliyor.

    Van’ın ilk alışveriş merkezi Van AVM, yakaladığı ekonomik başarının yanında, özel günlerde gerçekleştirdiği kültür-sanat ve eğlence etkinlikleriyle kentteki sosyal hayata da canlılık getirmeye devam ediyor. Açıldığı günden bu yana çok sayıda etkinliğe ve sergiye ev sahipliği yapan Van AVM, Anneler Günü’nden Sevgiler Günü’ne, milli bayramlardan Ramazan eğlencelerine kadar tüm özel günlerde Vanlıların buluşma mekânı oldu.

    Van AVM, okulların tatile girmesiyle daha da hareketlendi. Sömestir etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik özel bir program hazırlayan Van AVM’de, 25 – 28 Ocak tarihleri arasında birbirinden renkli atölye çalışmaları gerçekleşecek. Çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik, onların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayacak atölyeler, her gün 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Atölyelere tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

    25 Ocak Perşembe

    Keçeden Süsler Atölyesi

    Oyun Hamuru Atölyesi

    26 Ocak Cuma

    El Kuklası Yapım Atölyesi

    Obje Boyama Atölyesi

    27 Ocak Cumartesi

    El İşi Atölyesi

    Resim Atölyesi

    28 Ocak Pazar

    Mini Hediyelikler Tasarım Atölyesi

    Mini Oyuncak Tasarım Atölyesi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.