DOLAR 32,5151
EURO 34,5875
ALTIN 2501,381
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yarı yıl tatilinde eğlenceyi üçe katlayın

    Yarı yıl tatilinde eğlenceyi üçe katlayın
    16.01.2020
    A+
    A-

    Avrupa’nın bir numaralı etkinlik alanı işletmecisi Merlin Entertainments, yarı yıl tatilinde çocukları cezbedecek interaktif eğlence anlayışı ve online’a özel yüzde 20 indirim avantajıyla ailelerin gözdesi olacak. Tatilde Aleyna Tilki ya da Justin Bieber gibi onlarca ünlü ile yan yana eğlenmek isteyenler Madame Tussauds’yu, eğlenceli olduğu kadar yaratıcı ve eğitici etkinliklerle LEGO® parçalarından bir dünya yaratmak isteyenler LEGOLAND® Discovery Centre’ı, denizkızı Mirlandra’nın büyüleyici su altı gösterisini izleyip Kaptan Timbers’la fotoğraf çektirmek isteyenler ise SEA LIFE İstanbul’u ziyaret edebilir. Üstelik 3 merkezi tek biletle gezme imkanı sağlayan avantajlı ortak biletleri de yüzde 20 indirimle www.biletix.com’dan satın almak mümkün.

    Denizkızı Mirlandra ve Kaptan Timbers’ın kaçırılmayacak şovu SEA LIFE’ta!

    Avrupa’nın en uzun okyanus tüneli içerisinde Türkiye’nin en kalabalık köpek balığı ailesi, Avrupa’nın en büyük deniz kaplumbağası Iggy ve yüzlerce farklı türde su altı canlısıyla ziyaretçilerine okyanusun içinde hissettiren SEA LIFE İstanbul, yarı yıl tatilinde keyifli bir etkinliğe deev sahipliği yapıyor. Tatil boyunca SEA LIFE İstanbul’u ziyaret edenler; Panaroma alanında her gün 12.00, 14.00, 16.00 saatlerinde köpek balıkları ve devasa vatozlar içerisinde denizkızı Mirlandra’nın su altı gösterisini izleyecek ve Mirlandra’ya ulaşmanın yollarını arayan Kaptan Timbers ile fotoğraf çektirecek. Kaya havuzunda farklı deniz canlılarına dokunup, denizanalarının göz alıcı hareketlerini keyifle izleyecek ve 500’ü farklı türde 15.000 deniz canlısını yakından görecekler. Dalgıçlar tarafından elle beslenen köpekbalıkları, vatozlar ve dev yeşil deniz kaplumbağası Iggy bu yarı yıl tatilinde de çocuklar için unutulmaz anlar yaşatacak.

    Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan eğlence LEGOLAND Discovery Centre’da!

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ailelerin gözde mekanları arasında yer alıyor. LEGO® Ninjago temalı etkinlik alanında kendi modellerini tasarlayan ve slow-motion videolar çekebilen çocuklar, MINILAND’de dünyanın en önemli yapılarının LEGO® parçalarından oluşturulan modellerini görüp, 4D sinemada sadece LEGOLAND® Discovery Centre’da gösterilen 3 farklı filmle eğlence ve aksiyonun parçası olacaklar. Arkadaşları ya da ebeveynleri ile LEGO® parçalarından yapacakları arabaları yarıştıracak veMerlin’in Çırağı isimli bisiklette hızlarını test edebilecekler. 13 farklı alanda saat kısıtlaması olmaksızın, doyasıya eğlencenin tadını ailece çıkararak yaratıcılık, renk ve aksiyon dolu bir deneyim yaşayacaklar.Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde bulunan LEGOLAND® Discovery Centre haftanın yedi günü 10:00- 20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

    Aleyna Tilki ve onlarca yıldız Madame Tussauds İstanbul’da!

    Onlarca yıldızın kariyerine ve karakterine uygun farklı konseptler içerisinde interaktif bir eğlence ortamında sergilendiği Madame Tussauds İstanbul’da; Shrek ile yumruk yumruğa poz verip, Spiderman ile çatılara tırmanmak, Michael Jackson’ın sahne kostümüyle dans edip Mozart’ın piyanosunu çalmak, Murat Boz’la selfie çekip, Neymar’ın halı sahasında dijital kaleye gol atmak ya da MFÖ’nün sahnesinde şarkı söylemek mümkün. Elbette Mustafa Kemal Atatürk’ün figürü bu tatilde de ailelerin en çok fotoğraf çektirmek istediği figür olacak. Merkezin yarı yıl tatili öncesinde bünyesine eklediği son yıldız ise, özellikle çocukların ve gençlerin hayranlıkla dinlediği Aleyna Tilki. Her kuşaktan sinema izleyicisinin kalbinde taht kuran Adile Naşit ve 7’den 77’ye milyonların sevgilisi olan Barış Manço da Madame Tussauds’da küçük ziyaretçileri bekleyen yıldızlar arasında.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.