DOLAR 32,4587
EURO 34,7609
ALTIN 2478,443
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yarıyıl Tatili’nde öğrencilerin hayal dünyası Adel ile renkleniyor

    Yarıyıl Tatili’nde öğrencilerin hayal dünyası Adel ile renkleniyor
    25.01.2019
    A+
    A-
    Kırtasiye sektörünün güvenilir markası Adel, öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği yarıyıl tatilini birbirinden renkli ürünleriyle eğlenceli hale getiriyor
    Türkiye’de kırtasiye denince akla ilk gelen markalardan olan ve nesillerin gelişimine eşlik eden Adel, hem kaliteli, hem de ulaşılabilir ürünleriyle çocukların düş gücünü kullanarak kendilerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. Sabırsızlıkla yarıyıl tatilini bekleyen öğrenciler, boyama kalemlerinden sulu boya setlerine, keçeli kalemden mum boyaya kadar birçok ürün ile tatili dolu dolu yaşama fırsatı yakalıyor.
    Çocukların uzun ve yoğun bir eğitim döneminden çıkmasının ardından, yarıyıl tatilini verimli geçirmeleri için kendilerine uygun aktiviteler belirlemeleri yaratıcılıklarının gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Adel, renkli ve geniş ürün yelpazesi ile öğrencilerin düşlerini zenginleştirmelerine fırsat sunuyor.
    Renklerin dünyasını keşfedin
    Rahat ve yumuşak kullanımı ile Adel Pastel Boyalar, yaratıcılığını harekete geçirmek isteyen tüm çocukları renklerin dünyasına davet ediyor. Yoğun bir ders dönemine renkli bir mola vermek isteyen öğrenciler, pastel boyalarla yaratıcılıklarını ortaya koyarken, ufalanmadan temiz kullanım sağlayan Adel Pastel Boyalar da ailelerini mutlu ediyor.
    Eğlenceli kullanımı ve birbirinden canlı renkleri ile suluboyalar, kağıt üzerinde benzersiz bir deneyim sunuyor. Çocuklar Adel suluboyaların renk örtücülüğüne bayılıyor ve renkleri tek tek kullanabildikleri gibi, karıştırarak da zengin çeşitlemeler elde edebiliyor.
    Suda çözünebilir, yüksek kaliteli ve parlak renklere sahip olan Adel Parmak Boyalar ise çocuklara kağıdın ötesinde bir dünya sunarak, karton ve seramik üzerinde de renklerden eserler yaratmalarını sağıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.