DOLAR 32,3383
EURO 35,1897
ALTIN 2248,428
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam alanındaki yaratıcılık, stil ve özgürlük için Valena

    Yaşam alanındaki yaratıcılık, stil ve özgürlük için Valena
    17.10.2017
    A+
    A-

    Alüminyumun çekiciliğinden, barok tarzın ihtişamına ve kazayağı desenin özgürlüğüne kadar farklı doku alternatifleri sunan Valena çerçevelerle Legrand; tasarıma yepyeni bir dokunuş getirerek yaşam alanınızda farklı bir stil yaratmanızı sağlıyor.

    Legrand, geleneksel ve modern çizgilerin mükemmel uyumunu sunan Valena anahtar-priz serisi ile yaşam alanlarına farklı bir stil katıyor.

    Valena ile ‘beyaz’ daha önce hiç bu kadar özgür olmamıştı

    Gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, sade ve şık tasarımıyla evinizi ve yaşam alanlarınızı renklendiren Valena, kübik ve satine alüminyum renklerinin yanı sıra barok altın, kızıl ahşap ve mat altın seçenekleriyle modern tasarımlara yenilikçi çözümler sunuyor. Beyaz, beyaz inci ve kazayağı desenli yeni çerçeveleriyle de beğeni toplayan Valena; beyaz rengin parıltısı ve özgün tasarımıyla size yeni kombinasyonlar yapmanız için daha çok alan sunuyor.

    Yüzde 30 enerji tasarrufu

    Kullanıcısına montaj kolaylığı da sunan Valena, sürdürülebilirlik bakış açısıyla tasarlanarak yüzde 30’a kadar enerji tasarrufu sağlıyor. Şık, güvenli, modern ve estetikte üst segmente yer alan Valene,  bu bileşenleriyle beğeni topluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.