DOLAR 32,5206
EURO 34,8045
ALTIN 2424,11
BIST 9730,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam alanları Koçtaş ile aydınlanıyor

    Yaşam alanları Koçtaş ile aydınlanıyor
    29.01.2018
    A+
    A-

    Aydınlatma ürünleri, yaşam alanlarında ayrıcalıklı bir önem taşıyor. Aydınlatma ürünü alırken, başta enerji tasarrufu ve temizleme kolaylığı olmak üzere, aydınlatmanın kullanılacağı alanın büyüklüğü, tavan yüksekliği, duvar rengi ve modern, country, klasik gibi dekorasyon tarzı göz önünde bulundurularak en doğru seçimi yapmak mümkün.

    %35’e varan büyük indirimlerle satışa sunulan 100’ü aşkın aydınlatma seçeneği arasından yaşam alanları için en uygun olanı seçmek için Koçtaş mağazaları veya koctas.com.tr ziyaret edilebilir.

    Aydınlatmalar, farklı tasarımlarıyla ev dekorasyonundaki güçlü etkisini sürdürüyor. Aydınlatma ürünü seçerken, başta enerji tasarrufu ve ürünün kolay temizlenme özelliği olmak üzere, aydınlatmanın kullanılacağı alanın büyüklüğü, tavan yüksekliği, duvar rengi ve modern, country, klasik gibi dekorasyon tarzı göz önünde bulundurularak seçim yapmak büyük önem taşıyor.

    Işığı doğru yönetmek için ortamı toplu aydınlatan avize ve sarkıt gibi temek aydınlatma ürünlerinin yanı sıra odanın belirli bir köşesini aydınlatacak abajur, lambader, masa lambası ve spot aydınlatmalar ile odanın stili bütünleştirilebiliyor. Ayrıca, %90 enerji tasarrufu sağlayan LED ampuller ile elektrik faturalarında önemli bir kazanç sağlanabiliyor.

    Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, yaşam alanlarının atmosferini zevkli ve doğayla dost bir aydınlatma çözümü ile değiştirmek isteyenlere yüzde 35’e varan indirimler sunuyor. 18 Şubat 2018 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanarak 100’ün üzerinde avize ve sarkıt arasından seçim yapmak isteyenler, en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilir ya da koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.