DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam alanlarında söz şimdi Sardis TV Ünitesinde

    Yaşam alanlarında söz şimdi Sardis TV Ünitesinde
    05.05.2017
    A+
    A-

    Salonumuzda veya oturma odamızda televizyonun önemi büyüktür. Çünkü günün stresini atmak ve dinlenmek için hemen televizyonun karşısına geçeriz. Tabi bu durumda TV üniteleri de ev dekorasyonunun en önemli parçası haline geliyor. Dekorasyon söz konusu olduğunda başrolü kapan oyuncu artık TV üniteleri…

    Her zaman kullanıcılarının mutluluğunu ön planda tutan İder Mobilya’da, seçimleri konusunda özenli olan müşterileri için tasarladığı Sardis ile televizyon keyfinizi ikiye katlıyor. Sardis ile salonunuzun dekorasyonunu en güzel şekilde zenginleştirebilir ve son derece özgün bir dekorasyona sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

    Retro tarzının sıcak havası artık evinizde…

    Ahşabın sıcaklığını özgün tasarımıyla zenginleştiren Sardis TV Ünitesi, incelikle düşünülmüş detayları ile retro tarzını evinize taşıyor. Fonksiyonel yapısıyla da dikkat çeken ünite kullanışlı saklama alanı, dekoratif raf ve kitaplığı ile alandan tasarruf sağlıyor.

    Sardis, estetiği ve sağlamlığı tek bir tasarımda buluşturarak kriterlerinden ödün vermeyenler için bulunmaz bir seçenek oluyor. Aynı zamanda modern ve klasiğin göz kamaştıran sentezini başarılı bir şekilde kullanan İder Mobilya, Sardis TV Ünitesi’yle retro sıcaklığını modern dokunuşlarla evinize taşıyor.

    İder Mobilya Sardis TV Ünitesi: 760 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.