DOLAR 32,4904
EURO 34,5956
ALTIN 2499,949
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam kalitesini artıran GF Hakan Plastik ürünleri Nidapark Küçükyalı’da

    Yaşam kalitesini artıran GF Hakan Plastik ürünleri Nidapark Küçükyalı’da
    24.06.2020
    A+
    A-

    Çevre dostu projeleriyle adından söz ettiren Tahincioğlu’nun Nidapark Küçükyalı projesinin tesisat sisteminde Türkiye’nin sessiz borusu GF Silenta Premium tercih edildi.

     

    Leed Sertifika adayı olan Nidapark Küçükyalı karma projesinin temiz su ve atık su tesisat sistemlerinde GF Hakan Plastik ürünleri kullanıldı. 12 konut bloğu, 4 ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı projede Türkiye’nin ilk sessiz borusu olan GF Silenta Premium, GF Aquasystem PP-R ve PVC ürünleri tercih edildi.

    Kalite anlayışının her noktada hissedildiği projenin tesisat sistemleri de GF Hakan Plastik ürünleri ile buluştu. Yaşam kalitesi ile birlikte yapının kalitesinin de artırılmasına katkıda bulunan GF Silenta Premium, DIN 1451, DIN 4109 ve DIN 4102 sistem standartlarına uygun PP malzemeden üretilen atık su boru sistemi. Üç katmanlı mineral takviyeli kompozit yapısı, atık su tesisat sistemlerinde sessizlik sağlıyor. Türkiye’nin ilk sessiz borusu olma özelliğine sahip bulunan ürün, Alman Fraunhnover Enstitüsü tarafından yapılan ölçümlerde 4lt/s akış hızında 13 dB (A) ses şiddeti seviyesine ulaşıyor.

    Korozyona dayanıklı yapısı ile kireçlenme ve paslanma gibi etkenleri ortadan kaldıran GF Aquasystem PP-R, PN 20-25 basınç sınıflarına uygun olarak sıcak ve soğuk su kullanımında 50 yıllık çalışma olanağı sağlıyor. GF Aquasystem PP-R sistemleri içme suyu sistemlerinin yanı sıra merkezi ısıtma sistemleri, sıcak-soğuk su sistemleri, klima sistemleri ve güneş kolektörlerinde de kullanılabiliyor.

    Alt yapı sistemlerinde kullanılan, dayanıklı ve sızdırmazlık özelliği taşıyan PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajları sağlıklı bir şekilde kuruluyor.

    GF Hakan Plastik ürünlerinin uzmanlığı, yapıların geleceğe güvenle ulaşmasına katkı sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.