DOLAR 32,4771
EURO 34,9257
ALTIN 2436,313
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşamın her anında dengeyi sevenlere Body Balance

    Yaşamın her anında dengeyi sevenlere Body Balance
    22.06.2018
    A+
    A-

    Sektöründe lider markalardan biri olan Mondi, kumaşında kullanılan Body Balance teknolojisiyle uyku sırasındaki ısı-nem, sıcak- soğuk değişimini denge tutan, terlemeye karşı olumsuzlukları gidermeye yardımcı Body Balance yatağı geliştirdi.

    Body Balance yatak, özel kumaşı, sl yay ve pocket yay sisteminin bir arada kullanılması sayesinde konforlu ve rahat bir uyku ortamı sunar. Konfor artırıcı zengin dolgu malzemesi ile vücut yapısı desteği artırırken yataktan dinlenmiş olarak uyanmanıza yardımcı olur. Yüzeyinde uygulanan kumaşın nefes alabilen, hava geçirgenliği özellikleriyle gösterişli ve konforlu bir yataktır. Bu sayede size de mışıl mışıl uyumak kalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.