DOLAR 32,3376
EURO 35,0811
ALTIN 2238,974
BIST 8720,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşanmış hikayaler Pronet’i ödüle taşıdı

    11.05.2017
    A+
    A-

    Pronet, gerçek kullanıcılarının kamera önüne geçerek yaşadıkları gerçek deneyimleri anlattıkları filmlerle, Uluslararası Hermes Ödülleri’nde video kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Müşteri memnuniyeti alanında son yıllarda pek çok ödül kazanan marka, bu sefer kullanıcılarının memnuniyetlerini kendi yorumlarıyla anlatmaları için, onlara kulak verdi.

    Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, uluslararası standartlardaki yaratıcı projelerin yarıştığı Hermes Ödülleri’nden Platinum ödülle döndü. Pronet’in, video kategorisinde ve pazarlama iletişimi alanında büyük ödüle layık görülen projesi, Böcek Yapım işbirliğiyle hayata geçirilen dört farklı filmi kapsıyor.

    Pronet’i ödüle taşıyan filmlerde, markanın gerçek kullanıcıları başlarından geçen gerçek hikayeleri ve kendileri için travmatik olan durumlarda Pronet ile yaşadıkları deneyimi tamamen kişisel yorumlarıyla anlatıyorlar. İstanbul’da yalnız yaşadığını söyleyen bir kullanıcı “Evime sahip çıkan tek şey Pronet” diyor. Evinde yangın çıktığı sırada orada olmayan bir kullanıcı, bu bilgiyi kendisine ulaştıranın da, olaya müdahale edilmesini sağlayanın da Pronet olduğunu söylüyor. Diğerleri ise “Hırsızlığa karşı aldık ama Pronet canımızı kurtardı”, “Hırsızın girememesinin tek sebebi Pronet” şeklinde deneyimlerini ifade ediyor.

    “Kullanıcılarımızın güvenini kazanmak çok kıymetli”
    Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Hayatın önümüze çıkardığı zorlu anlarda, kullanıcılarımızın yanında olabilmek, onların güvenini kazanabilmek bizim için çok kıymetli. Bu projemizin böylesi prestijli bir ödüle layık görülmesi, her zaman daha ileri gitme vizyonumuzu daha da pekiştiriyor” dedi.

    Pronet, geçtiğimiz yıllarda müşteri deneyimi alanında, dünya birinciliğinin de dahil olduğu pek çok ödül kazanmıştı. Marka teknoloji ve insan kaynağına sürekli yatırım yaparak, müşterilerinin kişisel güvenlik senaryolarına özel çözümler geliştiriyor. Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’nin gelen sinyallere, dünya ortalaması olan 60 saniyenin çok altında, ortalama 10 saniyede geri dönebiliyor oluşu hayat kurtarıyor. Pronet, hırsızlık, yangın, su baskını, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarını da kapsayacak şekilde, kullanıcıları için tam koruma sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.