DOLAR 32,5406
EURO 34,9852
ALTIN 2436,805
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yasemin Mori “Estrella” ile geliyor

    Yasemin Mori “Estrella” ile geliyor
    26.01.2018
    A+
    A-

    Yasemin Mori heyecanla beklenen dördüncü stüdyo albümü “Estrella” ile dinleyiciyle buluşuyor. Sony Music etiketiyle çıkan ve 9 yeni şarkıdan oluşan albümde sanatçı, önceki albümlerinde kurduğu karnaval dünyasını, bu kez tutkulu bir aşk hikayesinin flörtöz dansıyla kutlamaya davet ediyor. Sokağın gerçekliği ile ihtirasın gelgitlerinden aldığı ilhamı şarkılara döken sanatçı, dinleyiciyi yüksek enerjili bir cümbüşte gezdirecek.

    Düzenlemeleri Gürsel Çelik imzası taşıyan albümde şarkıların tüm söz müziği Yasemin Mori’ye aitken, “Uçan Kedi” ve “Estirelim mi?” parçalarının bestelerinde Korhan Futacı işbirliği bulunuyor. Her albümünde olduğu gibi, İspanyolca yıldız anlamına gelen Estrella’da yine farklı bir müzikal deneyim sunan Mori, çıkış şarkısı “Estirelim mi?” ile müziğine yeni bir soluk getiriyor.

    Çıkış şarkısı “Estirelim mi?”de Eypio ile işbirliğine giren Mori’ye Konyak parçasında Cem Yılmaz eşlik ediyor. Bora Tarhan yönetmenliğinde çekilen ve Eypio’nun da kamera karşısına geçtiği klibin görüntü yönetmenliği Murat Akay’a, stil danışmanlığı Anıl Can’a ait.

    “Estrella” albümü tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, “Estirelim mi?” klibi bugün sanatçının vevo kanalında ve tüm müzik kanallarında yayında.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.