DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yasemin Şefik ile İki Koltuk’ta Yusuf Güney sohbeti

    Yasemin Şefik ile İki Koltuk’ta Yusuf Güney sohbeti
    05.11.2018
    A+
    A-

    Her cuma Best FM canlı yayınıyla Capacity AVM’de gerçekleşen “Yasemin Şefik ile İki Koltuk” programının bu haftaki konuğu Yusuf Güney oldu.

    Müzik piyasasında verdiği kısa bir aradan sonra yepyeni şarkısı “Yaradanım” ile sevenleriyle buluşan Yusuf Güney, Şefik’in sorularını yanıtladı. Kadife sesli sanatçı, sevenleri için müjdeli haberleri tek tek sıraladı.

    Mehmetçiklere konser sözü veren ve bu kapsamda başladığı moral konserlerine halen devam eden Güney, “Ben iyilik değil yapmam gerekeni yapıyorum. Verdiğim sözü ve kendimde milli bir görev olarak gördüğüm desteği veriyorum. Şimdiye kadar 16 tane konser verdim, şu anda önümüzde 23 konser daha var. ‘Ücret talep ediyor musun?’ diye çok soru geliyor bende şunu söylüyorum, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Güçlerimiz ile ölene kadar yapacağım tüm organizasyonların ücretini, nöbetleriyle bizim vatanımızı beklemeleriyle ödemişlerdir. Öyle bir ücret talep etmedim, hiçbir zaman da etmem” sözlerini kullandı.

    “Şarkılarımı biriktirdim”

    Yeni projeleriyle ilgili bilgiler veren Yusuf Güney, yakın zamanda hem televizyon hem de müzik camiasında daha fazla yer alacağını söyledi. Kasım ayında ‘yemek programıyla’ ekranlara gelecek olan Güney, aşçılık hünerlerini sergilemeye hazır! Yasemin Şefik’in sorularını cevaplayan sanatçı 2019 yılında da bir dizi projesi ile ekranlara geleceğinin sinyalini verdi. Bir yılı aşkın süredir şarkı çıkarmadığını söyleyen Güney, “Bu süre boyunca şarkılarımı biriktirdim ve hazırladım. Artık iki ayda bir şarkı çıkacak” açıklamasıyla sevenlerine büyük müjdeyi verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.